1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Etiketit
 4. Etikettimateriaalit
 5. Etikettimateriaalit
 6. 3M™ 3929 etikettimateriaali, retroheijastava, hopea, 305 mm x 508 m

3M™ 3929 etikettimateriaali, retroheijastava, hopea, 305 mm x 508 m

 • 3M ID 7000116135
 • UPC 05900422027478

Erinomainen lämmön- ja kosteudenkestävyys

Materiaali takaa pitkän käyttöiän sekä suojaa lämmön ja kemikaalien aiheuttamalta kulumiselta

Irrottamisyrityksen paljastavat ominaisuudet ehkäisevät etiketin luvatonta irrottamista

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Erinomainen lämmön- ja kosteudenkestävyys
 • Materiaali takaa pitkän käyttöiän sekä suojaa lämmön ja kemikaalien aiheuttamalta kulumiselta
 • Irrottamisyrityksen paljastavat ominaisuudet ehkäisevät etiketin luvatonta irrottamista
 • Parempi lämmönkesto kuin kaksikomponenttisilla epoksiliimoilla
 • Syttyvyys testattu UL94 HB ‑standardin mukaisesti

Lämpösiirtotulostettavat 3M™-etikettimateriaalit ovat monikäyttöisiä ja kestäviä. Ne takaavat erinomaisen lämmön- ja kosteudenkeston ja sopivat vaativiin käyttökohteisiin, esimerkiksi viivakoodiseurantaan. Monien etikettien liima-aine takaa erinomaisen tarkkuuden ja hyvän alkutarttuvuuden, mikä parantaa lopullisen etiketin laatua.

Laajasta etikettimateriaalien valikoimasta on helppo löytää ratkaisu kuhunkin käyttökohteeseen ja tarpeeseen. Lämpösiirtotulostettavat 3M™-etikettimateriaalit ovat oikea ratkaisu, kun tarvitset viivakoodietikettejä, tyyppikilpiä, nimikylttejä tai kestokulutushyödykkeen etikettejä. Lämpösiirtotulostettavat 3M™-etikettimateriaalit on tehty kestävästä ja suorituskykyisestä materiaalista, joka kestää lämpöä ja kosteutta. Etikettimateriaalit soveltuvat käytettäväksi useiden erilaisten painomusteiden kanssa, ja tehokas liima-aine kiinnittyy erinomaisesti monenlaisiin pintoihin. Suositellut käyttökohteet: Viivakooditarrat, jäljitys- ja seurantaetiketit, VIN-merkinnät, sarjanumerotarrat, muu tarroitus ja etiketöinti, brändi- ja ohjemerkinnät, varoitusmerkinnät, pintojen suojaus ja peittäminen, päällelaminointi. Korkealaatuiset etikettimateriaalit Ensiluokkaisia ja kestäviä 3M-etikettimateriaaleja käytetään maailmanlaajuisesti useissa erilaisissa sovelluksissa. 3M-materiaalien ja ‑palveluiden avulla sinä ja asiakkaasi voitte keskittyä tuotetietojen edustavaan ja laadukkaaseen etiketöintiin, sillä me keskitymme tuottamaan parhaat ratkaisut aina suunnittelusta tuotantoon asti. Teemme yhteistyötä alan johtavien toimijoiden kanssa, jotta sinä voit hyödyntää edistyksellisiä ratkaisujamme painatusmenetelmästä, pinnoista tai painomustejärjestelmistä riippumatta.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.