3M™ Etikettimateriaali

Products
 • Materiaalit on suunniteltu tehokkaaseen ja kestävään etiketöintiin
 • Kestävyyden ja mukautuvuuden varmistamiseksi materiaaleissa käytetään polyesteriä, vinyyliä ja polyeteeniä
 • Soveltuu moniin painomenetelmiin, kuten flexopainoon sekä pistematriisi- ja lämpösiirtotulostukseen
 • Linerivalikoima sisältää muovipäällysteisiä, kaoliinipinnoitettuja ja superkalanteroituja voimapaperilinereitä sekä läpikuultavia polyesterikalvolinereitä
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
Overall_Width_Metric
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
Overall_Length_Metric
Näytä kaikki tuotteet 
 Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)  Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
Tuotteet
Sulje

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Lisätietoja
 • Materiaalit on suunniteltu tehokkaaseen ja kestävään etiketöintiin
 • Kestävyyden ja mukautuvuuden varmistamiseksi materiaaleissa käytetään polyesteriä, vinyyliä ja polyeteeniä
 • Soveltuu moniin painomenetelmiin, kuten flexopainoon sekä pistematriisi- ja lämpösiirtotulostukseen
 • Linerivalikoima sisältää muovipäällysteisiä, kaoliinipinnoitettuja ja superkalanteroituja voimapaperilinereitä sekä läpikuultavia polyesterikalvolinereitä
 • Saatavilla myös 3M-liima-aineella

3M™-etikettimateriaalit sisältävät täydellisen valikoiman vaihtoehtoja kattamaan erilaiset vaatimukset eri käyttökohteissa. Materiaalivaihtoehtoina on polyesteri, asetaatti, polyolefiini tai puolijäykkä vinyyli, ja jotkin näistä ovat saatavana esilevitetyllä 3M-liimalla. Voimapaperi- ja kalvolinerit ovat saatavana yksi- tai kaksipuolisen irrotuskerroksen kanssa tai ilman irrotuskerrosta.

Erinomainen yksilöidyille etikettimalleille 3M™-etikettimateriaalit lämpösiirtotulostukseen sisältävät täydellisen valikoiman selkäaineita ja linereitä, ja ne on suunniteltu vastaamaan vaativan etiketöinnin erityisvaatimuksia. Pinnoitettujen selkäaineiden valikoima sisältää asetaatin, polyesterin, vinyylin, polypropeenin, polyeteenin, polyolefiinin ja puolijäykän vinyylin sekä kuitukangasmateriaalin, jotta voit valita oikeanlaisen vetolujuuden ja mukautuvuuden yhdistelmän. Polyesterikalvolinereihin on saatavana silikoninen irrotuskerros yksi- tai kaksipuolisesti estämään rypistymistä ja reunojen kiertymistä. Voimapaperilineri-valikoimassa on muun muassa muovipäällysteisiä, kaoliinipinnoitettuja ja superkalanteroituja linereita, jotka sopivat esimerkiksi suuren volyymin stanssaussovelluksiin ja matriisiasemointiin. Suositellut käyttökohteet: Taustavalaistut paneelit, leveät laminointisovellukset, suojalaminointi, kohopintaiset siirtotarrat, autoteollisuuden, elektroniikan ja muiden kestokulutustuotteiden tunnistetarrat sekä laite- ja tyyppikilvet, jotka asettavat liima-aineille erityisiä suorituskykyvaatimuksia, korkeiden lämpötilojen sovellukset.

3M™-etikettimateriaaleille voidaan painaa flexo- tai silkkipainatusmenetelmällä. Ne ovat myös lämmönsiirto-, digi-, mustesuihku-, laser- ja pistematriisitulostettavia.

3M-liima-aineet sekä 3M-kalvot ja ‑linerit
Useat 3M™-etikettimateriaalit ovat saatavana 3M-liima-aineella, mikä parantaa suorituskykyä ja kustannustehokkuutta joissain käyttökohteissa. Liima-ainevalikoima sisältää muun muassa:

 • Korkean lämpötilan 3M™ 100-akryyliliimassa on erinomainen leikkauslujuus korkeissa lämpötiloissa, ja se voi kestää jopa 232 °C:n (450 °F:n) lämpötilaa lyhyen ajan.

 • Erittäin tehokas, pysyvä ja tarttuva 3M™ P1480-akryyliliima kestää happoja ja tarttuu polyolefiineihin. Se vastaa useimpien akkuvalmistajien vaativia erityisvaatimuksia.

 • 3M™ 400-akryyliliima takaa tasaisen vahvan pidon erilaisten materiaalien välillä esimerkiksi metallilla, lasilla, puulla, papereilla maalipinnoilla ja monilla muoveilla.

Parempia ideoita pinnalle tieteen avulla
Ensiluokkaisia ja kestäviä 3M-etikettimateriaaleja käytetään maailmanlaajuisesti useissa erilaisissa sovelluksissa. 3M-materiaalien ja ‑palveluiden avulla sinä ja asiakkaasi voitte keskittyä tuotetietojen edustavaan ja laadukkaaseen etiketöintiin, sillä me keskitymme tuottamaan parhaat ratkaisut aina suunnittelusta tuotantoon asti. Teemme yhteistyötä alan johtavien toimijoiden kanssa, jotta sinä voit hyödyntää edistyksellisiä ratkaisujamme painatusmenetelmästä, pinnoista tai painomustejärjestelmistä riippumatta.

Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.