1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Pakkausteipit
 5. Kantokahvateipit
 6. Scotch® 8346 kantokahvateippi, kirkas, 25 mm x 800 m

Scotch® 8346 kantokahvateippi, kirkas, 25 mm x 800 m

3M ID 7000095462UPC 08021684131271
 • Pitkät, tasaisesti käämityt rullat on suunniteltu sujuvaan ja tehokkaaseen käyttöön automaattisten kantokahvan levityslaitteiden kanssa
 Lisää
Näytä kaikki tiedot

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
25 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
800 m
Murtovenymä
130 Percent
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen)
0,086 mm
Tuotemerkki
3M™
Tuotteen väri
Läpinäkyvä
Vetolujuus (metrinen)
1900 N/100mm
Lisätietoja
 • Pitkät, tasaisesti käämityt rullat on suunniteltu sujuvaan ja tehokkaaseen käyttöön automaattisten kantokahvan levityslaitteiden kanssa

Scotch®-kantokahvateippi 8346 on suunniteltu sulavaan ja tehokkaaseen käyttöön automatisoidun kantokahvan levityslaitteiston kanssa, ja se on tehokas teippi, jossa on kestävä polyesterikalvopohja ja aggressiivinen synteettinen kumiliima, joka sopii erityisesti korkeintaan 20 kappaleen kantokahvaan. lbs.

Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.