1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Laboratoriotarvikkeet ja testaus
 4. Näytteenottotarvikkeet
 5. Valmistellut elatusainepullot
 6. 3M™ Flip-Top laimennuspullo 90 ml peptonivedellä, 60 kpl / pakkaus, FTPW9066

3M™ Flip-Top laimennuspullo 90 ml peptonivedellä, 60 kpl / pakkaus, FTPW9066

 • 3M ID 7100156115
 • UPC 00707387785383,50707387785388

Saranoitu kansi voidaan avata yhdellä kädellä ja se pysyy auki helpottaen näytteen lisäystä.

Valmiiksi sekoitettu peptonivesialusta on käyttövalmis ilman sekoittamista.

Yläosaan jätetty tyhjä tila ja pullon avausmekanismi tekevät näytteen lisäämisen helpoksi.

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Saranoitu kansi voidaan avata yhdellä kädellä ja se pysyy auki helpottaen näytteen lisäystä
 • Valmiiksi sekoitettu peptonivesialusta on käyttövalmis ilman sekoittamista
 • Yläosaan jätetty tyhjä tila ja pullon avausmekanismi tekevät näytteen lisäämisen helpoksi
 • Vuotamaton putkilo ehkäisee vuodot kuljetuksen aikana
 • Kahden vuoden hyllyikä valmilstuspäivästä takaa pitkäikäisen valmiuden

3M™ Flip-Top laimennuspullo 90 ml peptonivedellä on vuotamaton muovinen sylinteri kääntökorkkikannella, joka turvaa näytteen lähetyksen ja käsittelyn.

Tuote on valmis käytettäväksi ja täytetty puskuroidulla peptonivesialustalla, joka on ihanteellinen laimenne ruoka-, juoma- ja tuotantoympäristönäytteille, sekä kustannustehokas ratkaisu verrattuna itsesekoittamiseen. Laimenne on dekontaminoitu gamma-säteiletyksellä pitkän hyllyiän takaamiseksi. Kätevän suljinmekanismin ja taitettavan korkin ansiosta putkiloa on nopeaa ja helppoa käyttää näytteenotossa. Kääntökorkki voidaan avata yhdellä kädellä ja auki pysyvä sarana tekee näytteenotosta sujuvaa. Tuote on valmistettu USA:ssa ja on ISO 9001:2008 -sertifioitu laadun takaamiseksi. Tuote on tarkoitettu vain laboratiokäyttöön. Puskuroitu peptonivesialustaa käytetään laimenteena tai mikro-organismien, kuten E. colin tai Salmonella-suvun ei-selektiivisenä rikasteena ruoka- ja tuotantoympäristönäytteissä ennen valikoivaa rikastamista ja eristämistä. Mikro-organismit, jotka ova ruokanäytteissä voivat olla ruoanprosessointitekniikoiden jäljiltä lähes kuolleita, jolloin niiden elpyminen ei onnistu suorilla valintatekniikoilla. Puskuroitu peptonivesialusta tarjoaa mahdollisuuden vahingoittuneiden mikro-organismien elpymiselle.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.