1. Suomi
  2. Kaikki 3M tuotteet
  3. Lääketiede
  4. Potilasvalvonta
  5. Defibrillaatiopalat
  6. 3M™ Defibrillaatiotyynyt, 10 paria/pakk, 2346N

3M™ Defibrillaatiotyynyt, 10 paria/pakk, 2346N

  • 3M ID 7000053635
  • UPC 00707387813666

Käyttövalmiit geelityynyt ovat nopeita ja käteviä käyttää, joten ne säästävät aikaa kriittisissä tilanteissa.

Kirkkaan oranssit, kiinteät geelityynyt on helppo nähdä, potilasta ei tarvitse niiden jäljiltä puhdistaa ja niistä ei jää elvytystä haittaavia liukkaita jäämiä.

Geelityynyjen kotelointi estää geeliä johtamasta sähköä paikkoihin, joihin ei ollut tarkoitus ja ehkäisee siten potilaalle tai defibrillaattorin käyttäjälle mahdollisesti aiheutuvia ihovammoja. Geeliä ei päädy vääriin paikkoihin, vaan sähkö kulkeutuu halutulla tavalla potilaaseen.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Käyttövalmiit geelityynyt ovat nopeita ja käteviä käyttää, joten ne säästävät aikaa kriittisissä tilanteissa
  • Kirkkaan oranssit, kiinteät geelityynyt on helppo nähdä, potilasta ei tarvitse niiden jäljiltä puhdistaa ja niistä ei jää elvytystä haittaavia liukkaita jäämiä
  • Geelityynyjen kotelointi estää geeliä johtamasta sähköä paikkoihin, joihin ei ollut tarkoitus ja ehkäisee siten potilaalle tai defibrillaattorin käyttäjälle mahdollisesti aiheutuvia ihovammoja. Geeliä ei päädy vääriin paikkoihin, vaan sähkö kulkeutuu halutulla tavalla potilaaseen

Geelityynyt defibrillaatioon, 2346N

Käyttövalmiit, sähköä johtavat geelityynyt defibrillaatioon. Geelityynyjen kotelointi estää geeliä johtamasta sähköä paikkoihin, joihin ei ollut tarkoitus ja ehkäisee siten potilaalle tai defibrillaattorin käyttäjälle mahdollisesti aiheutuvia ihovammoja.

Tuotetiedot