1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Etiketit
 4. Etikettimateriaalit
 5. Etikettimateriaalit
 6. 3M™ 7931 arkkimateriaali, kiiltävä valkoinen pet, 508 mm x 686 mm, 100/pakk

3M™ 7931 arkkimateriaali, kiiltävä valkoinen pet, 508 mm x 686 mm, 100/pakk

 • 3M ID 7000048834
 • UPC 50021200405421,00021200405426

Kiiltävän pintakerroksen ansiosta tuote kestää erinomaisesti hankausta ja kemikaaleja

Paksu liima-ainekerros muodostaa lujan kiinnityksen monenlaisille pinnoille

Soveltuu monenlaisiin käyttökohteisiin

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kiiltävän pintakerroksen ansiosta tuote kestää erinomaisesti hankausta ja kemikaaleja
 • Paksu liima-ainekerros muodostaa lujan kiinnityksen monenlaisille pinnoille
 • Soveltuu monenlaisiin käyttökohteisiin
 • UL- ja CSA-hyväksytty
 • Erilaisia liima- ja linerimateriaaleja erilaisiin sovellusvaatimuksiin
 • Läpikuultava vihreä selkämateriaali mahdollistaa helpon tunnistamisen ja tarkan asemoinnin

3M™-etikettimateriaalissa 7931 on 50 mikronin kiiltävä valkoinen polyesteriselkäaine, 20 mikronin 300-sarjan akryyliliima ja 170 mikronin muovipinnoitettu voimapaperilineri. Materiaali on UL- ja CSA-hyväksytty.

3M™-etikettimateriaali 7931 on ihanteellinen tuotteiden varoitus- ja ohjetarroihin, kestokulutushyödykkeiden etiketteihin, viivakoodi- ja tunnistetarroihin. Se kestää hyvin korkeita lämpötiloja ja soveltuu monenlaisiin eri käyttökohteisiin. 7931 tarttuu nopeasti ja kiinnittyy hyvin LSE-muoveihin, ja kiiltävän pintakerroksensa ansiosta se kestää erinomaisesti hankausta ja kemikaaleja. Paksu liima-ainekerros muodostaa lujan kiinnityksen kuvioiduille pinnoille, alhaisen pintaenergian muoveille, jauhemaalatuille pinnoille ja öljyisille metallipinnoille. Siinä on 170 mikronin tasaisena pysyvä lineri. 3M-etikettimateriaalivalikoimassa on paljon tuotteita, joilla on erinomainen tarttuvuus ja pitkä kestoikä myös ulkotiloissa sekä autoteollisuuden vaatimuksia vastaava kemiallinen kestävyys. Osa tuotteista on UL/CSA-yhteensopivia materiaaleja, joille voidaan painaa flexo- tai silkkipainomenetelmällä. Ne ovat myös lämpönsiirto-, digi-, mustesuihku-, laser- ja pistematriisitulostukseen soveltuvia. Saatavana useilla kalvomateriaaleilla, kuten polyesterilla, polypropeenilla, vinyylillä, lääketeollisuuden vaatimukset täyttävällä paperilla tai synteettisellä materiaalilla. Tyypillisiä 3M-etikettimateriaalien käyttökohteita ovat viivakoodiseuranta, jäljitys ja seuranta, lämpösiirtotulostettavat tarrat, muuttuvien tietojen tulostus (VIP), brändi- ja ohjetarrat, varoitustarrat, pysyvät merkinnät, pintojen suojaaminen ja peittäminen, suojalaminnoinnit, UV-suojaus, rikkoutuvat turva- ja sinetöintitarrat, VOID-turvatarrat, väärennysten vähentäminen, laminointi ja digipainetut ikkunatarrat.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.