1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Etiketit
 4. Etikettimateriaalit
 5. Etikettimateriaalit
 6. 3M™ 7800 etikettimateriaali, hopea, 508 mm x 508 m

3M™ 7800 etikettimateriaali, hopea, 508 mm x 508 m

3M ID 7000048578
 • Muotoutuvassa alumiinifoliomateriaalissa on painovärin vastaanottokykyä parantava vinyylipintakerros
 • Erittäin tarttuva liima-aine on ihanteellinen kuvioiduille ja alhaisen pintaenergian materiaaleille
 • Hyvä hankauksenkesto
 • UL- ja CSA-hyväksytty
 Lisää
Näytä kaikki tiedot

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Lisätietoja
 • Muotoutuvassa alumiinifoliomateriaalissa on painovärin vastaanottokykyä parantava vinyylipintakerros
 • Erittäin tarttuva liima-aine on ihanteellinen kuvioiduille ja alhaisen pintaenergian materiaaleille
 • Hyvä hankauksenkesto
 • UL- ja CSA-hyväksytty

3M™-etikettimateriaalissa 7800 on 50 mikronin mattahopea alumiinifoliokalvo, 42 mikronin 320-sarjan akryyliliima ja 90 g/m2:n tiivistetty voimapaperilineri. Materiaali on UL- ja CSA-hyväksytty.

Käytä 3M™-etikettimateriaalia 7800 tyyppikilpitarroihin, joiden pitää kestää vaativia olosuhteita. Muotoutuvassa alumiinifoliomateriaalissa on painovärin vastaanottokykyä parantava vinyylipintakerros, ja se on hyvä vaihtoehto perinteisille alumiinisille tyyppikilville. Erittäin tarttuva, paksu liima-ainekerros on ihanteellinen kuvioiduille ja alhaisen pintaenergian pinnoille. Kalvo kestää hyvin hankausta. Folioetikettimateriaali on UL- ja CSA-hyväksytty. 3M-etikettimateriaalivalikoimassa on paljon tuotteita, joilla on erinomainen tarttuvuus ja pitkä kestoikä myös ulkotiloissa sekä autoteollisuuden vaatimuksia vastaava kemiallinen kestävyys. Osa tuotteista on UL/CSA-yhteensopivia materiaaleja, joille voidaan painaa flexo- tai silkkipainomenetelmällä. Ne ovat myös lämpönsiirto-, digi-, mustesuihku-, laser- ja pistematriisitulostukseen soveltuvia. Saatavana useilla kalvomateriaaleilla, kuten polyesterilla, polypropeenilla, vinyylillä, lääketeollisuuden vaatimukset täyttävällä paperilla tai synteettisellä materiaalilla. Katso tarkemmat tiedot tuotteen omasta tuotelehdestä. Tyypillisiä 3M-etikettimateriaalien käyttökohteita ovat viivakoodiseuranta, jäljitys ja seuranta, lämpösiirtotulostettavat tarrat, muuttuvien tietojen tulostus (VIP), brändi- ja ohjetarrat, varoitustarrat, pysyvät merkinnät, pintojen suojaaminen ja peittäminen, suojalaminnoinnit, UV-suojaus, rikkoutuvat turva- ja sinetöintitarrat, VOID-turvatarrat, väärennysten vähentäminen, laminointi ja digipainetut ikkunatarrat.