1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Etiketit
 4. Etikettimateriaalit
 5. Etikettimateriaalit
 6. 3M™ 7800 etikettimateriaali, hopea, 508 mm x 508 m

3M™ 7800 etikettimateriaali, hopea, 508 mm x 508 m

 • Osanumero 7800508
 • 3M ID 7000048578
 • UPC 00021200687310

Muotoutuvassa alumiinifoliomateriaalissa on painovärin vastaanottokykyä parantava vinyylipintakerros

Erittäin tarttuva liima-aine on ihanteellinen kuvioiduille ja alhaisen pintaenergian materiaaleille

Hyvä hankauksenkesto

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Muotoutuvassa alumiinifoliomateriaalissa on painovärin vastaanottokykyä parantava vinyylipintakerros
 • Erittäin tarttuva liima-aine on ihanteellinen kuvioiduille ja alhaisen pintaenergian materiaaleille
 • Hyvä hankauksenkesto
 • UL- ja CSA-hyväksytty

3M™-etikettimateriaalissa 7800 on 50 mikronin mattahopea alumiinifoliokalvo, 42 mikronin 320-sarjan akryyliliima ja 90 g/m2:n tiivistetty voimapaperilineri. Materiaali on UL- ja CSA-hyväksytty.

Käytä 3M™-etikettimateriaalia 7800 tyyppikilpitarroihin, joiden pitää kestää vaativia olosuhteita. Muotoutuvassa alumiinifoliomateriaalissa on painovärin vastaanottokykyä parantava vinyylipintakerros, ja se on hyvä vaihtoehto perinteisille alumiinisille tyyppikilville. Erittäin tarttuva, paksu liima-ainekerros on ihanteellinen kuvioiduille ja alhaisen pintaenergian pinnoille. Kalvo kestää hyvin hankausta. Folioetikettimateriaali on UL- ja CSA-hyväksytty. 3M-etikettimateriaalivalikoimassa on paljon tuotteita, joilla on erinomainen tarttuvuus ja pitkä kestoikä myös ulkotiloissa sekä autoteollisuuden vaatimuksia vastaava kemiallinen kestävyys. Osa tuotteista on UL/CSA-yhteensopivia materiaaleja, joille voidaan painaa flexo- tai silkkipainomenetelmällä. Ne ovat myös lämpönsiirto-, digi-, mustesuihku-, laser- ja pistematriisitulostukseen soveltuvia. Saatavana useilla kalvomateriaaleilla, kuten polyesterilla, polypropeenilla, vinyylillä, lääketeollisuuden vaatimukset täyttävällä paperilla tai synteettisellä materiaalilla. Katso tarkemmat tiedot tuotteen omasta tuotelehdestä. Tyypillisiä 3M-etikettimateriaalien käyttökohteita ovat viivakoodiseuranta, jäljitys ja seuranta, lämpösiirtotulostettavat tarrat, muuttuvien tietojen tulostus (VIP), brändi- ja ohjetarrat, varoitustarrat, pysyvät merkinnät, pintojen suojaaminen ja peittäminen, suojalaminnoinnit, UV-suojaus, rikkoutuvat turva- ja sinetöintitarrat, VOID-turvatarrat, väärennysten vähentäminen, laminointi ja digipainetut ikkunatarrat.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).