1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Suojavaatteet
 5. Heijastavat kankaat
 6. 3M™ Scotchlite™ 8912 Heijastava kangas, hopea – 25,4 mm x 100 m

3M™ Scotchlite™ 8912 Heijastava kangas, hopea – 25,4 mm x 100 m

3M ID 7000042477UPC 500511415583993M Tuotenumero 8912
 • Heijastava kangas auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa.
 • Kotipesu 60 °C:ssa
 • Yksinkertaiset muodot ja erillinen viimeistely takaavat suunnittelun vapauden
 • OEKO-TEX-sertifioitu
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Lisätiedot
Heijastava väri
Valkoinen
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
25,4 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
100 m
Liitteen tyyppi
Päälleommeltava
Määrä pakkauksessa
12 rullaa/pakkaus
Materiaali
65-prosenttinen polyesteri, 35-prosenttinen puuvilla
Päiväsajan väri
Hopea
Tuotemerkit
Scotchlite
Tuotemerkki
Scotchlite™
Tuotesarjat
8912
Vaadittava sertifioitu suorituskyky
ANSI 107-2015, CSA Z95-2015, Ei mitään, Oeko-Tex
Vaatteen tyyppi
Sääntelemättömät työvaatteet
Lisätietoja
 • Heijastava kangas auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa.
 • Kotipesu 60 °C:ssa
 • Yksinkertaiset muodot ja erillinen viimeistely takaavat suunnittelun vapauden
 • OEKO-TEX-sertifioitu

Heijastavalla hopeanvärisellä 3M™ Scotchlite™ -kankaalla 8912 on hyvä heijastuskyky, ja se on tarkoitettu kevyelle rasitukselle altistuviin vaatteisiin, kuten teollisuus- ja työvaatteisiin sekä vapaa-ajan vaatteisiin ja varusteisiin.

Kun hopeanväristä heijastavaa 3M™ Scotchlite™ -kangasta 8912 käytetään näkyvyyttä parantavissa vaatteissa, kuten kevyelle rasitukselle altistuvissa teollisuus- ja työvaatteissa, vapaa-ajan vaatteissa ja varusteissa, se auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa. Materiaali loistaa valkoisena, kun siihen osuu valoa, vaikka käyttäjä olisi tiensivussa. Se koostuu päällyspuolella olevista paluuheijastavista lasilinsseistä, jotka on kiinnitetty kestävään sekoitekankaaseen (65 % polyesteria / 35 % puuvillaa) sidosmenetelmällä. 3M:n heijastava kangas täyttää ISO 20471-vaatimukset ja ylittää helposti vähimmäisheijastusarvot, jotka parhaaseen suoriutumistasoon vaaditaan, joten se parantaa ihmisten näkyvyyttä huomattavasti. Se antaa hyvää vastinetta rahoille näkyvyyttä parantavissa työvaatteissa, joilta vaaditaan parempaa kestävyyttä ja jotka pestään kotona. Heijastava kangas 8912 on kotipestävä 60 °C:ssa (60 pesukertaa ISO 20471 -standardin mukaisesti). Lisäetu: Materiaalia on saatavana eri leveyksillä, ja siihen voidaan tulostaa, kirjailla tai kohopainaa, tai sitä voidaan käyttää osien koristeluun tai leimaamiseen. Tämä tarkoittaa, että yksilölliset mallit on helppo toteuttaa. Lisäksi materiaalin paluuheijastavat ominaisuudet eivät riipu vaatteen pintakuvioinnista, ja sen suorituskyky pysyy hyvänä myös kastuessa. Tämä tarkoittaa, että hyvä näkyvyys on taattu monista tulokulmista ja myös huonoissa sääolosuhteissa. 3M:n patentoitu lasihelmiteknologia varmistaa myös hyvin tekstiilimäisen ulkonäön, tekee tekstiilistä joustavaa ja kevyttä ja takaa hyvän käyttömukavuuden. Tämä tekee materiaalista pehmeän tuntuista ja erinomaista käytössä. Turvallisuutta koskeva etu: Materiaali on OEKO-TEX-sertifioitua, eikä se sisällä ihoa ärsyttäviä aineita. 3M™ Scotchlite™ -tuotemerkki on tunnettu korkeasta laadustaan. 3M on yksi maailman johtavista heijastavien materiaalien valmistajista ja tarjoaa laaja-alaista asiantuntemusta ja kattavan valikoiman turvallisuusratkaisuja. Tämän monen teknologisen alan yrityksen todistettuihin palveluihin kuuluvat muun muassa asiakkaan tukeminen suunnittelussa ja kehityksessä sekä pätevien kumppaneiden tunnistaminen.

Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.