1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Laboratoriotarvikkeet ja testaus
 4. Allergeenitestit
 5. 3M™ Clean-Trace™ Surface Protein allergeenitesti, 60 kpl/pakkaus, ALLTEC60

3M™ Clean-Trace™ Surface Protein allergeenitesti, 60 kpl/pakkaus, ALLTEC60

 • 3M ID 7000034528
 • UPC 04054596181397

Havaitsee jopa 3µ g:n allergeenijäämät pinnoilla ja vaikeasti ulotettavilla alueilla.

Tarjoaa työkalun hygieenisen työskentelyn arviointiin ja parantamiseen.

Värinmuutoksen visuaalisuus indikoi puhtaanapidon tason.

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Havaitsee jopa 3µ g:n allergeenijäämät pinnoilla ja vaikeasti ulotettavilla alueilla
 • Tarjoaa työkalun hygieenisen työskentelyn arviointiin ja parantamiseen
 • Värinmuutoksen visuaalisuus indikoi puhtaanapidon tason
 • Reaaliaikainen tulos mahdollistaa nopean korjaavan toiminnan
 • Käy useille allergeeniproteiineille kuten, kanamunalle, maidolle, gluteenille, soijalle, maapähkinälle, mantelille ja tattarille

3M™ Clean-Trace™ Surface Protein allergeenitesti ALLTEC60 on nopea, yksinkertainen ja luotettava ratkaisu allergeenien esiintyvyyden valvontaan pinnoilla, jotka on helppo puhdistaa.

Nopeaan ja helppoon testaukseen, kun halutaan tarkistaa onko puhdistaminen suoritettu standardien mukaisesti vai ei proteiinitunnistuksen osalta. 3M™ Clean-Trace™ Surface Protein allergeenitesti käyttää 3M™ Digital Heating Block V1209:ia tuottamaan tarkan lukeman 15 minuutissa tai nopeammin. Näytetikun ja näytteen väriä verrattaessa etikettiä vasten, allergeenien esiintyvyys voidaan määritellä helposti. 3M™ Clean-Trace™ Surface Protein allergeeni käy monien eri allergeenien testaamiseen, kuten kananmunalle, maidolle, gluteenille, soijalle, maapähkinälle, mantelille ja tattarille. Jääkaappisäilytystä ei tarvita, sillä tuote voidaan säilöä huoneenlämmössä. Helppokäyttöinen tuote vaatii vain minimaalisen harjoittelun. Tarkoitettu teollisuuskäyttöön. Ainutlaatuisella näytteenkeruutikulla (nopea ja helppo tuloksenlukuteknologia) kiireisen tuotantoympäristön proteiinijäämien testaaminen on yksinkertaista. Tulokset ovat semi-kvantitatiiviset neljällä eri värivaihtoehdolla. Mitä nopammin testi muuttuu purppuraksi ja mitä tummempi väri on, sitä korkeampi on näytteenottopinnan kontaminaatio. Yli puhtauden: 3M™ Clean-Trace™ Surface Protein allergeenitesti ALLTEC60:lla allergeenien monitorointi pinnoilla ja vaikeasti saavutettavilla alueilla tapahtuu 15 minuutissa tai nopeammin. Nopea havainto ja vahvistus mahdollistaa pikaisiin toimenpiteisiin ryhtymisen. Visuaalinen värinmuutos indikoi puhtauden tason, ja havaitsee jopa 3µ g:n allergeenijäämät pinnoilla tai nesteessä. Testi ei vaadi muita työkaluja. Tuotteen käyttö ei vaadi korkeaa kokemusta ja se on helppo integroida yrityksen HACCP-jäjrestelmään, jotta siivouksen tasoa voidaan monitoroida. Lisäksi tuotetta on helppo käyttää, se opn luotettava ja nopea, sekä näkyvät tulokset voivat auttaa henkilöstöä ymmärtämään puhtaanapidon tärkeyden.

Resurssit

3M(TM) Clean-Trace(TM) Surface Protein (Allergen)

Käyttöturvatiedoteet

(PDF , 0B)

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.