3M™ LET SWB SPLR 1ML LET 100/CS, RS9601

 • 3M ID 7000030299
 • UPC 50707387581126,00707387581121

Letheen-liuos putkilo on valmis käytettäväksi tuotantoympäristön näytteiden patogeenitestauksessa.

Näytteenottotikut ylettyvät nurkkiin ja muihin vaikeasti lähestyttäville alueille tarkan näytteenoton takaamiseksi.

Käyttömukava suunnittelu edistää näytteiden tasalaatuisuutta työntekijälstä ja tehtaasta riippumatta.

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Letheen-liuos putkilo on valmis käytettäväksi tuotantoympäristön näytteiden patogeenitestauksessa
 • Näytteenottotikut ylettyvät nurkkiin ja muihin vaikeasti lähestyttäville alueille tarkan näytteenoton takaamiseksi
 • Käyttömukava suunnittelu edistää näytteiden tasalaatuisuutta työntekijälstä ja tehtaasta riippumatta
 • Näytepullo sisältää reilusti sekoitustilaa näytteen lisäykseen ja organismien uuttamiseen tikusta vortexoimalla
 • Yhdistetty näytteenottotikku ja putkilo lisäävät näytteidenoton tehokkuutta

3M™ Swab-Sampler 1 ml:n Letheen-liuoksella on helppokäyttöinen ja nopea näytteenottoväline pienille alueilleympäristönäytteiden ottamiseen ja testaamiseen.

Näytteidenkeruu on helppoa mukana olevan pyyhkäisytikun avulla. Esitäytetty näytepullo sisältää reilusti sekoitustilaa näytteen lisäykseen ja organismien uuttamiseen tikusta vortexoimalla. Näytteenkeräyslaite on dekontaminoitu gamma-säteillä pitkän hyllyiän saavuttamiseksi. 3M Swab-Sampler on valmistettu USA:ssa ja ISO 9001:2008 –serifioitu laaduntakaamiseksi. Tuote on tarkoitettu vain laboratoriokäyttöön. HACCP-järjestelmä on maailmanlaajuisesti hyväksytyin ruokaturvallisuuden hallinointiprotokolla. 3M:n näytteenkeruutuotteet ovat järjestelmän kannalta ratkaisevan tärkeitä, jotta mahdolliset ruokaperäiset riskitekijät voidaan tunnistaa ja niiden alkuperä selvittää. Kuljetettavat, rikastusalustoiltaan vakaat ja helppokäyttöiset tikut ja sienet on suunniteltu monipuolisesti testaamaan mahdollisia riskitekijöitä ja ne tuottavat poikkeuksellisen tarkat tulokset. Tikut ja sienet on suunniteltu turvalliseen näytteenkeruuseen, säilyttämiseen ja turvaamaan sisältö perille näytteenottopaikasta laboratorioon ilman vuotoja tai näytteen vaarantamista. Letheen-liuoksen ensisjainen tarkoitus on sekä neutralisoida kvaternaaristen ammoniumyhdisteiden bakterisidinen reaktio että määrittää kationisten pinta-aktiivisuusaineiden fenolikerroin AOAC:n (Association of Official Analytical Chemists) virallisten metodien mukaisesti. Letheen-liuosta käytetään myös hygienianäytteidenotoissa, joissa kvaternaariset ammoniumyhdisteet täytyy neutralisoida.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.