1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Laboratoriotarvikkeet ja testaus
 4. Lämpöaltistumisen indikaattorit
 5. 3M™ Freeze Watch -lämpötilaindikaattori, 0°C, 400 kpl/pakkaus, 9805FW

3M™ Freeze Watch -lämpötilaindikaattori, 0°C, 400 kpl/pakkaus, 9805FW

 • 3M ID 7000002736
 • UPC 00707387093112,00021200311666,50021200311661

Edullinen ratkaisu tuotteen lämpötilan seurantaan.

Itsekiinnityvä tausta pysyy kiinni luotettavasti suurimassa osissa pakkausmateriaaleja.

Helposti tulkittava visuaalinen tulos.

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Edullinen ratkaisu tuotteen lämpötilan seurantaan
 • Itsekiinnityvä tausta pysyy kiinni luotettavasti suurimassa osissa pakkausmateriaaleja
 • Helposti tulkittava visuaalinen tulos
 • Aktivointilämpötila 0°C auttaa lämpötilaherkkien tuotteiden kuljetusta

3M™ Freeze Watch -lämpötilaindikaattori 9805FW sisältää erittäin herkkää indikointinestettä erityisesti suunnitellun ampullin sisällä, jotta lämpöherkkien tuotteiden jäätymispistettä voidaan valvoa.

Ampulli murtuu, kun se altistetaan 0°C tai alle. Murtuma jättää tuotteen takan sijaitsevaan paperiin jäljen indikoimaan, että tuote on alistunut epäotollisille lämpötiloille. Kun tuote sijoitetaan kuljetuspakkauksiin 3M™ Freeze Watch™ -lämpötilaindikaattori 9805FW taka tarkan lämpötilaseurannan. Paineherkkä liima tarttuu melkein kaikkiin puhtaisiin, kuiviin pintoihin tiukasti. Lämpötilaindikaattorit ovat ihanteellisia jäätymisherkille tuotteille. Vaikka tuote olisi pakattu huolella, sertifioitu ja kuljetettu lämpöherkissä oloissa, ei kuitenkaan voida olla varmoja, että tuote on pysynyt hyvänä kuljetuksen aikana. Kun paketti toimitetaan fyysisesti moitteettomana, ei siltikään voida olla varmoja lämpötilavaikutuksista. Kun kaikki muut pakkauskriteerit on täytetty, 3M™ Freeze-Watch™ antaa lisäindikaation. Edullinen, paketin ulkopuolelle kiinnitettävä tuote auttaa kuljetusyhtiötä tunnistamaan lämpöherkän paketin ja käsittelemään pakettia asianmukaisesti.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.