1. Suomi
  2. Kaikki 3M tuotteet
  3. Henkilönsuojaimet
  4. Suojavaatteet
  5. Heijastavat kankaat
  6. 3M™ Scotchlite™ 8940 -heijastava kangas

3M™ Scotchlite™ 8940 -heijastava kangas

  • 3M ID 7000116860

Heijastava kangas auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa.

Erinomainen pestävyys kotona 60 °C:ssa ja 90 °C:ssa. Voidaan käyttää myös kaupalliseen viimeistelyyn soveltuvuustestin jälkeen.

Voidaan käyttää liekinkestäviin suojavaatteisiin EN 469 -standardin mukaisesti

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Heijastava kangas auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa
  • Erinomainen pestävyys kotona 60 °C:ssa ja 90 °C:ssa. Voidaan käyttää myös kaupalliseen viimeistelyyn soveltuvuustestin jälkeen
  • Voidaan käyttää liekinkestäviin suojavaatteisiin EN 469 -standardin mukaisesti
  • Voidaan käyttää herkkiin tekstiileihin, joille vain kemiallinen pesu soveltuu

Heijastavalla hopeanvärisellä 3M™ Scotchlite™ -kankaalla 8940 on hyvä heijastuskyky ja erinomainen pestävyys, ja se on tarkoitettu näkyvyyttä parantaviin vaatteisiin, erityisesti sammutustyövaatteisiin ja liekinkestäviin työvaatteisiin.

Kun hopeanväristä heijastavaa 3M™ Scotchlite™ -kangasta 8940 käytetään näkyvyyttä parantavissa vaatteissa, erityisesti sammutustyövaatteissa ja liekinkestävissä työvaatteissa, se auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa. Materiaali loistaa valkoisena, kun siihen osuu valoa, vaikka käyttäjä olisi tiensivussa. Tuotteen ominaisuuksiin kuuluu hyvä lämmönkestävyys ja erinomainen käyttökestävyys. 3M:N -heijastava kangas koostuu päällyspuolella olevista paluuheijastavista lasilinsseistä, jotka on kiinnitetty luontaisesti liekinkestävään 100-prosenttiseen puuvillatekstiiliin erityisellä sidoskerroksella. Se täyttää ISO 20471-vaatimukset, mutta ylittää lisäksi helposti vähimmäisheijastusarvot, jotka parhaaseen suoriutumistasoon vaaditaan, joten se parantaa ihmisten näkyvyyttä huomattavasti. Koska pohjatekstiili on valmistettu aramidikuiduista, heijastava materiaali ei vaikuta vaatteen liekinkestävyyteen, ja se on tunnettu hyvästä pitkäaikaisesta EN 469 -standardin mukaisesta liekinkestävyydestään. Tästä syystä se on erinomainen valinta liekinkestäviin suojavaatteisiin. Tuotteen laatu on erinomainen ja sen huoltaminen on yksinkertaista. Heijastava, kovaa rasitusta kestävä kangas on kotipestävä 60 °C:ssa (50 pesukertaa ISO 20471 -standardin mukaisesti) ja 90 °C:ssa (25 pesukertaa ISO 6330 9N -standardin mukaisesti) sekä teollisesti 75 °C:ssa (25 pesukertaa ISO 15797 -standardin mukaisesti). Myös kemiallinen pesu on mahdollinen (30 pesukertaa ISO 3175 -standardin mukaisesti). Materiaalia voidaan käyttää herkkiin tekstiileihin. Kestäviä tekstiilejä käytettäessä käyttäjä voi valita minkä tahansa hoitomenetelmän. Lisäetu: Materiaalia on saatavana eri leveyksillä, ja siihen voidaan tulostaa, kirjailla tai kohopainaa, tai sitä voidaan käyttää osien koristeluun tai leimaamiseen. Tämä tarkoittaa, että yksilölliset mallit on helppo toteuttaa. Lisäksi materiaalin paluuheijastavat ominaisuudet eivät riipu vaatteen pintakuvioinnista, ja sen suorituskyky pysyy hyvänä myös kastuessa. Tämä tarkoittaa, että hyvä näkyvyys on taattu monista tulokulmista ja myös huonoissa sääolosuhteissa. 3M:n patentoitu lasihelmiteknologia varmistaa hyvin tekstiilimäisen ulkonäön, tekee tekstiilistä joustavaa ja kevyttä sekä takaa hyvän käyttömukavuuden. 3M™ Scotchlite™ -tuotemerkki on tunnettu korkeasta laadustaan. 3M on yksi maailman johtavista heijastavien materiaalien valmistajista ja tarjoaa laaja-alaista asiantuntemusta ja kattavan valikoiman turvallisuusratkaisuja. Tämän monen teknologisen alan yrityksen todistettuihin palveluihin kuuluvat muun muassa asiakkaan tukeminen suunnittelussa ja kehityksessä sekä pätevien kumppaneiden tunnistaminen.