1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Suojavaatteet
 5. Heijastavat kankaat
 6. 3M™ Scotchlite™ 8935 -heijastava kangas

3M™ Scotchlite™ 8935 -heijastava kangas

Products
 • Heijastava kangas auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa.
 • Voidaan käyttää liekinkestäviin suojavaatteisiin EN 469 -standardin mukaisesti
 • Voidaan käyttää herkkiin tekstiileihin, joille vain kemiallinen pesu soveltuu.
 • Yksinkertaiset muodot ja erillinen viimeistely takaavat suunnittelun vapauden
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
Overall_Length_Metric
Määrä pakkauksessa
Pack_Quantity
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
Overall_Width_Metric
Näytä kaikki tuotteet 
 Kokonaispituus (metrijärjestelmä), Määrä pakkauksessa  Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
Tuotteet
Sulje
Lisätiedot
Heijastava väri
Valkoinen
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
1270 mm, 26, 26 mm, 50,8 mm, 914,4 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
100, 100 m, 200 m, 50 m
Liitteen tyyppi
Päälleommeltava
Määrä pakkauksessa
1 rulla/pakkaus, 12 rullaa/pakkaus, 3 rullaa/pakkaus
Materiaali
100-prosenttinen puuvilla
Päiväsajan väri
Hopea
Tuotemerkit
Scotchlite
Tuotemerkki
Scotchlite™
Tuotesarjat
8935
Vaadittava sertifioitu suorituskyky
ANSI 107 Level 2, ANSI 107-2015, Berry Compliant, CGSB, CSA Z95-2015, EN 1150, EN 471 Level 2, NFPA, NFPA and CAN/CGSB, Ei mitään
Vaatteen tyyppi
Sääntelemättömät työvaatteet
Lisätietoja
 • Heijastava kangas auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa.
 • Voidaan käyttää liekinkestäviin suojavaatteisiin EN 469 -standardin mukaisesti
 • Voidaan käyttää herkkiin tekstiileihin, joille vain kemiallinen pesu soveltuu.
 • Yksinkertaiset muodot ja erillinen viimeistely takaavat suunnittelun vapauden

Heijastavalla hopeanvärisellä 3M™ Scotchlite™ -kankaalla 8935 on hyvä heijastuskyky, ja se on tarkoitettu näkyvyyttä parantaviin vaatteisiin, erityisesti sammutustyövaatteisiin ja liekinkestäviin työvaatteisiin.

Kun hopeanväristä heijastavaa 3M™ Scotchlite™ 8935 -kangasta käytetään näkyvyyttä parantavissa vaatteissa, erityisesti sammutustyövaatteissa ja liekinkestävissä työvaatteissa, se auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa. Materiaali loistaa valkoisena, kun siihen osuu valoa, vaikka käyttäjä olisi tiensivussa. Tuotteen ominaisuuksiin kuuluu hyvä lämmönkestävyys ja erinomainen käyttökestävyys. 3M:N -heijastava kangas koostuu päällyspuolella olevista paluuheijastavista lasilinsseistä, jotka on kiinnitetty liekinkestävään 100-prosenttiseen puuvillatekstiiliin erityisellä sidoskerroksella. Se täyttää ISO 20471-vaatimukset, mutta ylittää lisäksi helposti vähimmäisheijastusarvot, jotka parhaaseen suoriutumistasoon vaaditaan, joten se parantaa ihmisten näkyvyyttä huomattavasti. Koska pohjatekstiili on valmistettu pintakäsitellystä puuvillasta, heijastava materiaali ei vaikuta vaatteen liekinkestävyyteen, ja ne ylittävät EN 469 -standardin tulenarkuutta koskevat vaatimukset. Tästä syystä se on erittäin hyvä vaihtoehto liekinkestäviin suojavaatteisiin, erityisesti, jos vaatteet pestään kotona. Erittäin hyvin kulutusta kestävä heijastava 8935-kangas on kotipestävä 60 °C:ssa (50 pesukertaa ISO 20471 -standardin mukaisesti). Myös kemiallinen pesu on mahdollinen (30 pesukertaa ISO 3175 -standardin mukaisesti). Materiaalia voidaan käyttää herkkiin tekstiileihin. Kestäviä tekstiilejä käytettäessä käyttäjä voi valita minkä tahansa hoitomenetelmän. Lisäetu: Materiaalia on saatavana eri leveyksillä, ja siihen voidaan tulostaa, kirjailla tai kohopainaa, tai sitä voidaan käyttää osien koristeluun tai leimaamiseen. Tämä tarkoittaa, että yksilölliset mallit on helppo toteuttaa. Lisäksi materiaalin paluuheijastavat ominaisuudet eivät riipu vaatteen pintakuvioinnista, ja sen suorituskyky pysyy hyvänä myös kastuessa. Tämä tarkoittaa, että hyvä näkyvyys on taattu monista tulokulmista ja myös huonoissa sääolosuhteissa. 3M:n patentoitu lasihelmiteknologia varmistaa hyvin tekstiilimäisen ulkonäön, tekee tekstiilistä joustavaa ja kevyttä sekä takaa hyvän käyttömukavuuden. 3M™ Scotchlite™ -tuotemerkki on tunnettu korkeasta laadustaan. 3M on yksi maailman johtavista heijastavien materiaalien valmistajista ja tarjoaa laaja-alaista asiantuntemusta ja kattavan valikoiman turvallisuusratkaisuja. Tämän monen teknologisen alan yrityksen todistettuihin palveluihin kuuluvat muun muassa asiakkaan tukeminen suunnittelussa ja kehityksessä sekä pätevien kumppaneiden tunnistaminen.