1. Suomi
  2. Kaikki 3M tuotteet
  3. Henkilönsuojaimet
  4. Suojavaatteet
  5. Heijastavat kankaat
  6. 3M™ Scotchlite™ 9686 -heijastava kangas

3M™ Scotchlite™ 9686 -heijastava kangas

  • 3M ID 7100041961

Heijastava kangas auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa, ja fluoresoivat ominaisuudet tekevät materiaalista erittäin näkyvää päivällä sekä aamu- ja iltahämärässä.

Voidaan käyttää liekinkestäviin suojavaatteisiin EN 469 -standardin mukaisesti

Hopeanauhan heijastuskyky täyttää ISO 20471 -standardin vaatimukset, ja oranssi-punaisen nauhan heijastuskyky täyttää ISO 20471 -standardin päiväsajan näkyvyyttä koskevat vaatimukset.

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Heijastava kangas auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa, ja fluoresoivat ominaisuudet tekevät materiaalista erittäin näkyvää päivällä sekä aamu- ja iltahämärässä
  • Voidaan käyttää liekinkestäviin suojavaatteisiin EN 469 -standardin mukaisesti
  • Hopeanauhan heijastuskyky täyttää ISO 20471 -standardin vaatimukset, ja oranssi-punaisen nauhan heijastuskyky täyttää ISO 20471 -standardin päiväsajan näkyvyyttä koskevat vaatimukset
  • Erittäin hyvä tunnistettavuus, erityinen ulkonäkö

Oranssi-hopea-oranssi heijastava 3M™ Scotchlite™ 9686 -kangas on kehitetty turvavaatteisiin, kuten sammutustyövaatteisiin ja liekinkestäviin työvaatteisiin, joilta vaaditaan hyvää näkyvyyttä päivin ja öin.

Oranssi-hopea-oranssi heijastava 3M™ Scotchlite™ 9686 -kangas on kehitetty turvavaatteisiin, kuten sammutustyövaatteisiin ja liekinkestäviin työvaatteisiin, joilta vaaditaan hyvää näkyvyyttä päivin ja öin. Tekstiilin paluuheijastava osa loistaa valkoisena, kun siihen osuu valoa, vaikka käyttäjä olisi tiensivussa. Tuotteen ominaisuuksiin kuuluu hyvä lämmönkestävyys ja erinomainen käyttökestävyys. 3M:N -heijastava kangas koostuu erittäin suorituskykyisistä lasilinsseistä, jotka on kiinnitetty liekinkestävään aramiditekstiiliin erityisellä polymeerisidoskerroksella. Hopeanauhan heijastuskyky täyttää ISO 20471 -standardin vaatimukset. Lisäksi oranssi nauha varmistaa näkyvyyden päiväsaikaan. Yhdessä ne parantavat ihmisten näkyvyyttä päivällä ja yöllä. Koska pohjatekstiili on valmistettu aramidikuiduista, heijastava materiaali ei vaikuta vaatteen liekinkestävyyteen, ja ne ylittävät EN 469 -standardin tulenarkuutta koskevat vaatimukset. Se tarjoaa hyvää tuotelaatua tulen- ja liekinkestäville vaatteille, jotka pestään kotona. Erittäin hyvin kulutusta kestävä heijastava 9686 kangas on kotipestävä 60 °C:ssa (50 pesukertaa ISO 20471 -standardin mukaisesti). Myös kemiallinen pesu on mahdollinen (30 pesukertaa ISO 3175 -standardin mukaisesti). Materiaalia voidaan käyttää herkkiin tekstiileihin. Kestäviä tekstiilejä käytettäessä käyttäjä voi valita minkä tahansa hoitomenetelmän. Lisäksi sen etuihin kuuluu silmiinpistävä malli: Heijastava nauha on epätavallisen näköinen, joten se varmistaa hyvän havaittavuuden. Sitä on saatavilla kahdella eri leveydellä. Lisäksi materiaalin paluuheijastavat ominaisuudet eivät riipu vaatteen pintakuvioinnista, mikä tarkoittaa, että näkyvyys on hyvä monista katselukulmista. Samalla 3M:n patentoitu lasihelmiteknologia varmistaa hyvin tekstiilimäisen ulkonäön, tekee tekstiilistä joustavaa ja kevyttä sekä takaa hyvän käyttömukavuuden. 3M™ Scotchlite™ -tuotemerkki on tunnettu korkeasta laadustaan. 3M on yksi maailman johtavista heijastavien materiaalien valmistajista ja tarjoaa laaja-alaista asiantuntemusta ja kattavan valikoiman turvallisuusratkaisuja. Tämän monen teknologisen alan yrityksen todistettuihin palveluihin kuuluvat muun muassa asiakkaan tukeminen suunnittelussa ja kehityksessä sekä pätevien kumppaneiden tunnistaminen.