1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Heijastavat siirtokalvot
 5. Heijastava 3M™ Scotchlite™ -siirtokalvo 5807

Heijastava 3M™ Scotchlite™ -siirtokalvo 5807

3M ID 7100066242UPC 000511415662903M Tuotenumero 5807
 • Kirjainten merkitseminen näkyvyyttä parantaviin vaatteisiin auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa.
 • Sisältää kiinnitysteipin suoraa merkitsemistä ja paikkaamista varten
 • Kotipesu 60 °C:ssa
 • Öko-Tex-sertifioitu
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Lisätiedot
Heijastava väri
Valkoinen
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
1257,3 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
50 m
Liitteen tyyppi
Lämmönsiirto
Määrä pakkauksessa
1 rulla/pakkaus
Päiväsajan väri
Hopea
Tuotemerkit
Scotchlite
Tuotemerkki
Scotchlite™
Tuotesarjat
5807
Vaadittava sertifioitu suorituskyky
ANSI 107-2015, CSA Z95-2015, Oeko-Tex
Vaatteen tyyppi
Sääntelemättömät työvaatteet
Lisätietoja
 • Kirjainten merkitseminen näkyvyyttä parantaviin vaatteisiin auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa.
 • Sisältää kiinnitysteipin suoraa merkitsemistä ja paikkaamista varten
 • Kotipesu 60 °C:ssa
 • Öko-Tex-sertifioitu

Segmentoidulla hopeanvärisellä heijastavalla 3M™ Scotchlite™ -siirtokalvolla 5807 on hyvä heijastuskyky, ja se on ihanteellinen kirjainten merkitsemiseen näkyvyyttä parantaviin vaatteisiin, esimerkiksi teollisuus- ja työvaatteisiin, vapaa-ajan vaatteisiin ja varusteisiin.

Hopeanvärinen heijastava 3M™ Scotchlite™ -siirtokalvo 5807 on kehitetty erityisesti kirjainten ja sen sellaisten merkitsemiseen. Näkyvyyttä parantavissa vaatteissa, kuten teollisuus- ja työvaatteissa, vapaa-ajan vaatteissa ja varusteissa, se auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa. Materiaali loistaa valkoisena, kun siihen osuu valoa, vaikka käyttäjä olisi tiensivussa. Se koostuu päällyspuolella olevista paluuheijastavista lasilinsseistä, jotka on kiinnitetty kestävään, lämpöaktivoituvalla liimalla päällystettyyn polymeerikerrokseen. 3M:n heijastava siirtokalvo täyttää ISO 20471 -standardin vaatimukset, mutta ylittää lisäksi helposti vähimmäisheijastusarvot, jotka parhaaseen suoriutumistasoon vaaditaan, joten se parantaa ihmisten näkyvyyttä huomattavasti. Se antaa hyvää vastinetta rahoille näkyvyyttä parantavissa työvaatteissa, joilta vaaditaan parempaa kestävyyttä ja jotka pestään kotona. Heijastava siirtokalvo 5807 on helppo kotipestävä enintään 60 °C:ssa (50 pesukertaa ISO 20471 -standardin mukaisesti pinnan mukaan). Myös kemiallinen pesu on mahdollinen (30 pesukertaa ISO 3175 -standardin mukaisesti pinnan mukaan). Materiaalia voidaan käyttää herkkiin tekstiileihin. Kestäviä tekstiilejä käytettäessä käyttäjä voi valita minkä tahansa hoitomenetelmän. Heijastava siirtokalvo kiinnitetään laminoinnilla, joten se kiinnittyy vaatteeseen pysyvästi. Tämän ansiosta sen käyttö on mukavampaa, ja se soveltuu myös kalvopintaisiin vaatteisiin. Lisäetu: Koska se sisältää erityisen kiinnitysteipin, se soveltuu hyvin erityisesti suoraan merkitsemiseen ja paikkaukseen sekä logojen ja yksilöllisten muotojen luomiseen. Tämän ja räätälöitävyytensä ansiosta sillä voidaan toteuttaa erilaisia yksilöllisiä malleja helposti painamisen avulla. Samalla materiaalin paluuheijastavat ominaisuudet eivät riipu vaatteen pintakuvioinnista, ja sen suorituskyky pysyy hyvänä myös kastuessa. Tämä tarkoittaa, että hyvä näkyvyys on taattu monista tulokulmista ja myös huonoissa sääolosuhteissa. Samalla 3M:n patentoitu lasihelmiteknologia varmistaa hyvin tekstiilimäisen ulkonäön, tekee tekstiilistä joustavaa ja kevyttä ja takaa hyvän käyttömukavuuden. Tämä tekee materiaalista pehmeän tuntuista ja erinomaista käytössä. Turvallisuutta koskeva etu: Materiaali on Öko-Tex-sertifioitua, eikä se sisällä ihoa ärsyttäviä aineita. 3M™ Scotchlite™ -tuotemerkki on tunnettu korkeasta laadustaan. 3M on yksi maailman johtavista heijastavien materiaalien valmistajista ja tarjoaa laaja-alaista asiantuntemusta ja kattavan valikoiman turvallisuusratkaisuja. Tämän monen teknologisen alan yrityksen todistettuihin palveluihin kuuluvat muun muassa asiakkaan tukeminen suunnittelussa ja kehityksessä sekä pätevien kumppaneiden tunnistaminen.

Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.