1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Etiketit
 4. Etikettimateriaalit
 5. Etikettimateriaalit
 6. 3M™ 7813EH etikettimateriaali, mattahopea polyesteri, määrämittainen, 1500 mm

3M™ 7813EH etikettimateriaali, mattahopea polyesteri, määrämittainen, 1500 mm

 • 3M ID 7100104665

Materiaalit on suunniteltu tehokkaaseen ja kestävään etiketöintiin

Pinnoitettujen materiaalien polyesteri-, vinyyli- ja polyeteenikomponentit tuovat materiaaliin lujuutta ja mukautuvuutta

Soveltuu muun muassa fleksopainoon sekä pistematriisi- ja lämpösiirtotulostukseen

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 188KB)

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Materiaalit on suunniteltu tehokkaaseen ja kestävään etiketöintiin
 • Pinnoitettujen materiaalien polyesteri-, vinyyli- ja polyeteenikomponentit tuovat materiaaliin lujuutta ja mukautuvuutta
 • Soveltuu muun muassa fleksopainoon sekä pistematriisi- ja lämpösiirtotulostukseen
 • Linerivalikoimassa on muovipinnoitettua, kaoliinipinnoitettua ja superkalanteroitua voimapaperia ja kirkasta polyesterikalvoa
 • Saatavana valmiilla 3M -liimapinnalla

3M™ kalvojen ja linereiden merkintämateriaalit sisältävät täydellisen valikoiman vaihtoehtoja kattamaan erilaiset vaatimukset eri käyttökohteissa. Materiaalivaihtoehtoina on polyesteri, asetaatti, polyolefiini tai puolijäykkä vinyyli, ja jotkin näistä ovat saatavana valmiilla 3M-liimalla. Voimapaperi- ja kalvolinereitä on saatavana yksi- tai kaksipuolisella irrotuskerroksella tai ilman irrotuskerrosta.

3M™ etikettimateriaali lämpösiirtotulostukseen 7813EH yhdistää hopeamattapinnoituksen hyvän tulostustarkkuuden sekä kemiallisen ja hankauksen kestävyyden. Polyesterikalvo antaa hyvän suojan vaativiin olosuhteisiin. 3M™ akryyliliima 300 tarttuu nopeasti ja kiinnittyy tehokkaasti erilaisiin pintoihin, myös LSE-muoveihin. TT5-pintakerros muodostaa tasaisen mattapinnan, joka mahdollistaa laadukkaan lämpösiirtotulostusjäljen myös matalammilla lämpötila-asetuksilla ja parantaa painovärin tarttumista perinteisiä painomenetelmiä käytettäessä. Tämä etikettimateriaali on UL- ja cUL-hyväksytty.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.