1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Lääketiede
 4. Haavan alipainehoito
 5. Haavan alipainehoidon sidokset
 6. 3M™ Dermatac™ ‑kiinnityskalvo ja V.A.C.® Granufoam™ ‑sidospakkaus

3M™ Dermatac™ ‑kiinnityskalvo ja V.A.C.® Granufoam™ ‑sidospakkaus

 • 3M ID B5005265110

Ensimmäinen hybridikalvo, joka yhdistää silikonin ja akryylin edut alipaineimuhoitoon

Se on helppo irrottaa, jos se tarrautuu hansikkaisiin tai itseensä, ja sen paikkaa voi korjata alkuperäisen asettamisen jälkeen

Sidosten vaihtoon kuluu lyhyempi aika 3M™ V.A.C.® -kiinnityskalvoon1,2 verrattuna 1. KCI. Summative User Interface Evaluation Report. 20. maaliskuuta 2018. 2. ICG. DERMATAC Opportunity Assessment: Qualitative & Quantitative Market Research Final Report. 8. lokakuuta 2015.

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Ensimmäinen hybridikalvo, joka yhdistää silikonin ja akryylin edut alipaineimuhoitoon
 • Se on helppo irrottaa, jos se tarrautuu hansikkaisiin tai itseensä, ja sen paikkaa voi korjata alkuperäisen asettamisen jälkeen
 • Sidosten vaihtoon kuluu lyhyempi aika 3M™ V.A.C.® -kiinnityskalvoon1,2 verrattuna 1. KCI. Summative User Interface Evaluation Report. 20. maaliskuuta 2018. 2. ICG. DERMATAC Opportunity Assessment: Qualitative & Quantitative Market Research Final Report. 8. lokakuuta 2015
 • Edellyttää vähemmän koulutusta, sillä kalvosidosta on helpompi käyttää
 • Jokainen pakkaus sisältää: 3M™ Granufoam™ -sidos, SensaTRAC™-tyynyn letkut ja 3M™ Dermatac™ -kiinnityskalvo

Koe 3M™ Dermatac™ -kiinnityskalvon ero – se on ensimmäinen silikoniakryylinen hybridikalvo, joka tarjoaa ihanteellisen tasapainon haavan parantamisen tueksi. Kevyesti liimautuva 3M™ Dermatac™ -kiinnityskalvo on tarpeeksi vahva pysyäkseen tiiviisti paikallaan 3M™ V.A.C.® -hoidon aikana, mutta tarpeeksi hellävarainen, jotta sidoksen vaihto ei aiheuta kipua.

Tue 3M™ V.A.C.® -hoitoa saavien potilaiden haavan paranemista liimautuvan akryylin ja mukautuvan silikonin avulla. Helppo käyttää – 3M™ Dermatac™ -kiinnityskalvon tarkkaan määritetyn akryylin ja silikonin yhdistelmän ansiosta se kiinnittyy iholle tiiviisti, mutta mahdollistaa myös kalvosidoksen siirtämisen ensimmäisen asettamisen jälkeen. Ryppyjen suoristaminen onnistuu helposti ilman liimapinnan heikkenemistä. Paranna haava saumattomasti – 3M™ Dermatac™ -kiinnityskalvo kiinnittyy tiiviisti jopa 72 tunnin ajaksi, jolloin se suojaa haavaa ulkoiselta kontaminaatiolta ja auttaa suojaamaan myös haavanympärysaluetta. Se mukautuu käytettäväksi eri puolilla kehoa ja kiinnittyy tiiviisti jopa epätasaisille alueille. Irrota hellästi – 3M™ Dermatac™ -kiinnityskalvon silikonikomponentti mahdollistaa ihoystävällisen irrottamisen, tukee haavan paranemista ja parantaa potilaan mukavuutta.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.