Ilmaletkulla varustettu 3M™ Scott™ Flite COV -hengityslaite

  • 3M ID XP100148376

Ylipainehengityslaite, joka tarjoaa hengityssuojauksen myös hätä- ja pakotilanteissa.

Laitteen käyttäjä voi mennä myös hengenvaarallisiin ympäristöihin.

Jos ilmansyöttö ensisijaisesta lähteestä katkeaa, laite vaihtaa automaattisesti käyttöön hätäpelastautumissäiliön ilmansyötön.

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 283KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Ylipainehengityslaite, joka tarjoaa hengityssuojauksen myös hätä- ja pakotilanteissa
  • Laitteen käyttäjä voi mennä myös hengenvaarallisiin ympäristöihin
  • Jos ilmansyöttö ensisijaisesta lähteestä katkeaa, laite vaihtaa automaattisesti käyttöön hätäpelastautumissäiliön ilmansyötön
  • Varoituspilli ilmoittaa käyttäjälle, että vaihto hätäpelastautumissäiliöön on tehty
  • Hyväksytty käytettäväksi 3M™ Scott™ Vision 3- ja 3M™ Scott™ Promask PP -naamareiden kanssa
  • Helppo käyttää ja huoltaa

3M™ Scott™ Flite COV (vaihtoventtiilillä) on ylipainehengityslaite, joka toimii hengityssuojaimena myös hätä- ja pakotilanteissa. Laitteen ansiosta käyttäjä voi mennä jopa hengenvaarallisiin ympäristöihin.

3M™ Scott™ Flite COV on avoimen piirin ylipainehengityslaite, jota voidaan käyttää hengityssuojaimena myös hengenvaarallisissa ympäristöissä. Se tarjoaa automaattisen hengityssuojauksen ja pakomahdollisuuden myös silloin, jos ilmansyöttö ensisijaisesta lähteestä katkeaa. Flite COV sisältää liitännän, joka on kytketty automaattiseen vaihtoventtiiliin (COV) ja joka mahdollistaa liitoksen itsenäiseen ilmalähteeseen 10–15 minuutin ajaksi säiliön koon mukaan. Jos ensisijaisen lähteen ilmansyöttö katkeaa, vaihto hätäpelastautumissäiliöön tapahtuu automaattisesti vaihtoventtiilin ansiosta, joten tilanteesta poistuminen helpottuu. Varoituspilli ilmoittaa käyttäjälle, että vaihto hätäpelastautumissäiliöön on tehty. Ilmaletkun liittimessä on yksisuuntainen venttiili, joten laitteeseen kiinnitetyn säiliön ilma ei pysty karkaamaan, vaikka laite irrotettaisiin ilmaletkusta. Hätäpelastautumispainesäiliö hyödyntää lukituskäsipyörää avoimessa asennossa pysymiseksi ja estää laitteen tahattoman sammumisen. Flite COV -laitetta voidaan käyttää Vision 3- ja Promask PP -sarjan naamareiden kanssa myös silloin, kun sitä käytetään ainoastaan pakolaitteena. Se voidaan myös liittää useisiin muihin 3M™ Scott™ -palontorjunta- ja turvalaitteisiin täydellisen ilmantuottojärjestelmän muodostamiseksi. Laitteessa on palonkestävät polyesterivaljaat ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut soljet, yhdistetty säiliö ja paineenalennusventtiili sekä kestävä, naamariin kiinnitetty annosteluventtiili, joka aktivoituu automaattisesti ensimmäisestä hengenvedosta. CE-merkitty standardien EN 14593-1:2005 ja EN 402:2003 mukaan.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit