3M™ Scott™ ProPak-fx-EZ-Flo -paineilmahengityslaite (SCBA)

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Suunniteltu ammattilaispalopelastajien käyttöön

EZ-Flo-annosteluventtiilissä on automaattinen aktivointi ensimmäisestä hengenvedosta, alhainen hengitysvastus ja huurtumisenestosuihkuputki.

Jäykkä takarunkorakenne pehmustetuilla ylä- ja alavaljailla ja korkeussäädettävä selkälevy

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 214KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Suunniteltu ammattilaispalopelastajien käyttöön
  • EZ-Flo-annosteluventtiilissä on automaattinen aktivointi ensimmäisestä hengenvedosta, alhainen hengitysvastus ja huurtumisenestosuihkuputki
  • Jäykkä takarunkorakenne pehmustetuilla ylä- ja alavaljailla ja korkeussäädettävä selkälevy
  • Käytä 3M™ Scott™ AV-3000 HT -naamarin kanssa

3M™ Scott™ ProPak EZ-Flo on tyypin 2 avoimen piirin kannettava paineilmahengityslaite, jossa on pehmustetut ylä- ja alavaljaat sekä korkeussäädettävä selkälevy. Se on saatavana vakio- ja CBRN-malleina suojaamaan vaativimmissakin olosuhteissa.

3M™ Scott™ ProPak-EZ-Flo on tehty vastaamaan erityisesti ammattilaispalopelastajien vaatimuksiin. Se on erittäin tehokas ja mukava käyttää, sillä siinä on pehmustetut valjaat sekä korkeussäädettävä ja taitettava selkälevy, joka mahdollistaa vyötäröhihnan keinunnan. Siinä on EZ-Flo-annosteluventtiili, ja sitä käytetään yhdessä AV-3000 HT -naamarin kanssa. ProPak-EZ-Flo -hengityslaite koostuu selkälevystä, kantovaljaista ja paineilmajärjestelmästä. Paineilmajärjestelmä sisältää paineilmasäiliön liittimen, paineenalentimen, painemittarin, pillin ja annosteluventtiilin. Mukava käyttää: kaarevat valjaat heijastavilla nauhoilla, pehmustetut sivuvarret (alavaljaissa), pehmustetut säädettävät olkahihnat (ylävaljaissa) sekä suuret soljet, joita on helppo käyttää myös käsineet kädessä. Nopea pukea ja riisua. Siinä on säädettävä selkälevy ja kolmeen eri korkeuteen säädettävä vyötäröhihna. Koko 3M™ Scott™ ProPak -sarjalla on seuraavat hyväksynnät: EN 137:2006 Type 2 (mukaan lukien tiukka tulen leviämistesti), MED, ISO 20269-2 ja ISO 23269-3.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit