3M™ Scott™ ProPak-f-EZ-Flo -paineilmahengityslaite

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Suunniteltu ammattilaispalopelastajien käyttöön

EZ-Flo-annosteluventtiilissä on automaattinen aktivointi ensimmäisestä hengenvedosta, alhainen hengitysvastus ja huurtumisenestosuihkuputki.

Jäykkä takarunkorakenne pehmustetuilla ylä- ja alavaljailla

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 214KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Suunniteltu ammattilaispalopelastajien käyttöön
  • EZ-Flo-annosteluventtiilissä on automaattinen aktivointi ensimmäisestä hengenvedosta, alhainen hengitysvastus ja huurtumisenestosuihkuputki
  • Jäykkä takarunkorakenne pehmustetuilla ylä- ja alavaljailla
  • Räätälöitävissä monin tavoin eri ja saatavana monen erikokoisen paineilmasäiliön kanssa
  • Käytä 3M™ Scott™ AV-3000 HT -naamarin kanssa

3M™ Scott™ ProPak EZ-Flo on tyypin 2 avoimen piirin kannettava paineilmahengityslaite, jossa on pehmustetut ylä- ja alavaljaat. Se on saatavana vakio- ja CBRN-malleina suojaamaan vaativimmissakin olosuhteissa.

3M™ Scott™ ProPak-EZ-Flo on tehty vastaamaan erityisesti ammattilaispalopelastajien vaatimuksiin. Se on tehokas ja mukava käyttää, sillä siinä on pehmustetut valjaat. Siinä on EZ-Flo-annosteluventtiili, ja sitä käytetään yhdessä AV-3000 HT -naamarin kanssa. ProPak-EZ-Flo -hengityslaite koostuu selkälevystä, kantovaljaista ja paineilmajärjestelmästä. Paineilmajärjestelmä sisältää paineilmasäiliön liittimen, paineenalentimen, painemittarin, pillin ja annosteluventtiilin. Mukava käyttää: kaarevat valjaat heijastavilla nauhoilla, pehmustetut sivuvarret (alavaljaissa), pehmustetut säädettävät olkahihnat (ylävaljaissa) sekä suuret soljet, joita on helppo käyttää myös käsineet kädessä. Nopea pukea ja riisua. ProPak-EZ-Flo -laitetta voidaan räätälöidä monin tavoin: siihen voidaan liittää Duo-liitin, jaetun annosteluventtiilin liitäntä (SDC), Y-kappale (Y2C) tai ilmaletkun kiinnityskappale, joita voidaan käyttää toisen henkilön pelastamiseen ja puhdistamiseen. Saatavilla on myös säiliön pikaliitin- ja pikatäyttövaihtoehdot. Laitetta voidaan käyttää monien eri komposiitti- tai terässäiliöiden kanssa. Koko 3M™ Scott™ ProPak -sarjalla on seuraavat hyväksynnät: EN 137:2006 Type 2 (mukaan lukien tiukka tulen leviämistesti), MED, ISO 20269-2 ja ISO 23269-3.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Vastaavia Tuotteita

Ilmajohdon liittimen merkki Ei mitään, CEN
Mukana säädin E-Z Flo