1. Suomi
  2. Kaikki 3M tuotteet
  3. Henkilönsuojaimet
  4. Putoamissuojaus
  5. Siirrettävät Jalustat ja Puomit
  6. 3M™ DBI-SALA® FlexiGuard™ M200 Pysyvät asennusalustat

3M™ DBI-SALA® FlexiGuard™ M200 Pysyvät asennusalustat

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Yksityiskohdat

3M™ DBI-SALA® Flexiguard™ Modulaarinen puomijärjestelmä koostuu modulaarisesta osasarjasta, joka oikein koottuna muodostaa luotettavan yläpuolisen ankkurointijärjestelmän. Pysyvään asennukseen tarkoitettu M200-jalusta on jauhemaalattua terästä. Se on tarkoitettu asennettavaksi kiinteästi halutulle pinnalle.

3M™ DBI SALA® Flexiguard™ Modulaarinen puomijärjestelmä on kokoelma modulaarisia osia, joita voidaan yhdistellä monin tavoin ja muodostaa siten helposti siirreltäviä ja nopeasti mukautettavia yläpuolisia ankkurointiratkaisuja. Alusta- ja mastokokonaisuuksia voidaan yhdistellä ja vaihtaa keskenään. Monien lisävarusteiden ansiosta voidaan myös koota räätälöity ratkaisu tiettyä käyttötarkoitusta tai -ympäristöä varten. Suunnittelussa on otettu mahdollisimman hyvin huomioon liikuteltavuus, jotta järjestelmää voidaan siirrellä monenlaisten kuljetusmenetelmien avulla. Monet korkeussäädettävät mastovaihtoehdot voidaan yhdistää useiden eri vaakasuuntaisten puomien ja käyttäjäkapasiteettiluokkien kanssa, jotta kokonaisuus vastaa ainutlaatuisia ja muuttuvia asiakasvaatimuksia.

Tyypilliset ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).