1. Suomi
  2. Kaikki 3M tuotteet
  3. Henkilönsuojaimet
  4. Putoamissuojaus
  5. Siirrettävät Jalustat ja Puomit
  6. 3M™ DBI-SALA® FlexiGuard™ M200 Maston kuljetuspakkaus haarukkatrukkia varten

3M™ DBI-SALA® FlexiGuard™ M200 Maston kuljetuspakkaus haarukkatrukkia varten

  • 3M ID 70804535071

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

3M™ DBI-SALA® Flexiguard™ Modulaarinen puomijärjestelmä koostuu modulaarisesta osasarjasta, joka oikein koottuna muodostaa luotettavan yläpuolisen ankkurointijärjestelmän. Modulaarisen puomin M100 kuljetuspakkaus haarukkatrukkia varte helpottaa järjestelmän kuljetusta. Masto voidaan erottaa alustasta ja siirtää pystysuunnassa haarukkatrukilla.

3M™ DBI SALA® Flexiguard™ Modulaarinen puomijärjestelmä on kokoelma modulaarisia osia, joita voidaan yhdistellä monin tavoin ja muodostaa siten helposti siirreltäviä ja nopeasti mukautettavia yläpuolisia ankkurointiratkaisuja. Alusta- ja mastokokonaisuuksia voidaan yhdistellä ja vaihtaa keskenään. Monien lisävarusteiden ansiosta voidaan myös koota räätälöity ratkaisu tiettyä käyttötarkoitusta tai -ympäristöä varten. Suunnittelussa on otettu mahdollisimman hyvin huomioon liikuteltavuus, jotta järjestelmää voidaan siirrellä monenlaisten kuljetusmenetelmien avulla. Monet korkeussäädettävät mastovaihtoehdot voidaan yhdistää useiden eri vaakasuuntaisten puomien ja käyttäjäkapasiteettiluokkien kanssa, jotta kokonaisuus vastaa ainutlaatuisia ja muuttuvia asiakasvaatimuksia.

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).