1. Suomi
  2. Kaikki 3M tuotteet
  3. Henkilönsuojaimet
  4. Putoamissuojaus
  5. Siirrettävät Jalustat ja Puomit
  6. 3M™ DBI-SALA® FlexiGuard™ M100 Korkeussäädettävät mastot

3M™ DBI-SALA® FlexiGuard™ M100 Korkeussäädettävät mastot

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

3M™ DBI-SALA® Flexiguard™ Modulaarinen puomijärjestelmä koostuu modulaarisesta osasarjasta, joka oikein koottuna muodostaa luotettavan yläpuolisen ankkurointijärjestelmän. Korkeussäädettävä masto M100 on valmistettu jauhemaalatusta teräksestä. Täysin säädettävä korkeuden ansiosta järjestelmän kuljetettavuus ja mukautuminen yksilöllisiin työympäristöihin on paras mahdollinen. Järjestelmän korkeutta voidaan säätää helposti integroidun käsivinssin avulla tai jopa neljä kertaa käsivinssiä nopeammin ruuvinvääntimellä, kun masto on varustettu valinnaisella ylikuormituskytkimellä.

3M™ DBI SALA® Flexiguard™ Modulaarinen puomijärjestelmä on kokoelma modulaarisia osia, joita voidaan yhdistellä monin tavoin ja muodostaa siten helposti siirreltäviä ja nopeasti mukautettavia yläpuolisia ankkurointiratkaisuja. Alusta- ja mastokokonaisuuksia voidaan yhdistellä ja vaihtaa keskenään. Monien lisävarusteiden ansiosta voidaan myös koota räätälöity ratkaisu tiettyä käyttötarkoitusta tai -ympäristöä varten. Suunnittelussa on otettu mahdollisimman hyvin huomioon liikuteltavuus, jotta järjestelmää voidaan siirrellä monenlaisten kuljetusmenetelmien avulla. Monet korkeussäädettävät mastovaihtoehdot voidaan yhdistää useiden eri vaakasuuntaisten puomien ja käyttäjäkapasiteettiluokkien kanssa, jotta kokonaisuus vastaa ainutlaatuisia ja muuttuvia asiakasvaatimuksia.

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).