1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Hitsaussuojaus
 5. Hitsausmaski- ja hengityssuojainjärjestelmät
 6. 3M™ Versaflo™ V-500E -paineilmasäädin ja 3M™ Speedglas™ 9100 MP -hitsausmaski

3M™ Versaflo™ V-500E -paineilmasäädin ja 3M™ Speedglas™ 9100 MP -hitsausmaski

 • 3M ID 7000044564

Yhdistetty pään, kasvojen, silmien ja hengityksen suoja hitsaussovelluksiin

Sopii 3M™ Speedglas™ -hitsauslasien 9100-sarjaan (passiivinen tai automaattisesti tummuva)

Suunniteltu alusta alkaen yhteensopivaksi valinnaisten 3M™ Peltor™ -kuulonsuojainten kanssa

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 73KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Yhdistetty pään, kasvojen, silmien ja hengityksen suoja hitsaussovelluksiin
 • Sopii 3M™ Speedglas™ -hitsauslasien 9100-sarjaan (passiivinen tai automaattisesti tummuva)
 • Suunniteltu alusta alkaen yhteensopivaksi valinnaisten 3M™ Peltor™ -kuulonsuojainten kanssa
 • Mukana 3M™ Versaflo™ -paineilmasäädin V-500E
 • Sivuikkunat (tummuusaste 5) laajentavat näkökenttää
 • 3M™ Versaflo™ -paineilmasäädin V-500E tasapainotettu, vyöhön kiinnitettävä ja helppokäyttöinen paineilmasäädin, joka tuottaa tasaisen ilmavirtauksen

3M™ Speedglas™ -hitsausmaski 9100 MP tarjoaa yhdessä 3M™ Versaflo™ -paineilmasäätimen V-500E kanssa suojan päälle, silmille, kasvoille ja hengitykselle ylös käännettävällä hitsauslasilla, suurella (170 x 100 mm) ja kirkkaalla suojavisiirillä sekä suojakypärällä. Käytettäväksi Speedglas-hitsauslasien 9100-sarjan kanssa (myydään erikseen).

Hitsaa luottavaisin mielin käyttämällä 3M™ Speedglas™ -hitsausmaskia 9100 MP yhdessä 3M™ Versaflo™ -paineilmasäätimen V-500E kanssa. Se sopii 3M™ Speedglas™ -hitsauslasien 9100-sarjaan (passiivinen tai automaattisesti tummuva). Hitsausmaskissa on ylös kääntyvä hitsauslasiratkaisu, jonka alla on leveä ja kirkas 170 x 100 mm:n suojavisiiri. Tämän ansiosta se sopii erinomaisesti tarkkuushiontaan vähäisessä valossa. Yläkuori on valmistettu lämmönkestävästä polykarbonaatista ja täyttää teollisia suojakypäriä koskevan standardin EN 379 vaatimukset. Lisäksi tummuusasteen 5 sivuikkunat mahdollistavat paremman näkyvyyden sivuille, jotta käyttäjät voivat olla paremmin tietoisia ympäristöstään. Maski on myös alusta alkaen suunniteltu yhteensopivaksi valinnaisten 3M™ Peltor™ -kuulonsuojainten kanssa: matalaprofiiliset kuulonsuojaimet (myydään erikseen). Paineilmasäädin Versaflo V-500E on tasapainotettu, vyölle kiinnitettävä ja helposti säädettävä paineilmansäädin, joka tuottaa tasaisesti määritetyn tason ilmavirtauksen väliltä 170–305 l/min. Standardin EN 12021 vaatimusten täyttämistä varten ilmaletkusta on tultava hengityskelpoista ilmaa. Mukavuutta ja suojaa voi lisätä poistamalla öljysumun, vesihöyryn tai myrkyttömät ja epämiellyttävät hajut ilmansyötöstä helposti ilmanpuhdistusasemalla, kuten 3M™ Aircare™ -suodatusjärjestelmällä ACU-03 (seinäasennus) tai ACU-04 (vapaasti seisova). Huomaa, että lämmitys- tai jäähdytystoiminnolla varustetut paineilmasäätimet (V-100E/V-200E) ovat saatavilla vaihtoehtoisina säätiminä (vain erillistilauksena, ei järjestelmänä).

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Vastaavia Tuotteita

Hiontavaihtoehto Ylös taittuva kirkkaalla visiirillä
Hitsauslasin numero 3M™ Speedglas™ 9100 -hitsauslasisarja
Hitsausmenetelmä Hionta
Ilmanlähde SAR
Linssin tyyppi Ei linssiä
Määrä laatikossa 1
Ominaisuudet Päänsuojaimet
Sivulasit Kyllä
Suojaustaso NPF 200
Suositellut käyttökohteet Hionta, Hitsaus, Metallin jalostus, Metallin korjaus
Tuotekoodi 578800
Tuotemerkit Speedglas™
Tuotesarjat 9100 MP, Versaflo V-500E
Tuotteen tyyppi Hitsausmaski ilman hitsauslasia