1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Työkalut ja laitteet
 4. Ruiskutuslaitteet
 5. Ruiskupistoolit ja osat
 6. Ruiskupistoolit
 7. 3M™ Performance -maaliruiskujärjestelmä HVLP ja PPS™ 2.0, 26778

3M™ Performance -maaliruiskujärjestelmä HVLP ja PPS™ 2.0, 26778

 • 3M ID 7100228461
 • UPC 04054596831346

Tarkka ruiskutuskuvio, korkea siirtotehokkuus ja suuri, säädettävä ruiskutusviuhka

Nopeampi puhdistus ja värisävyn vaihto tehostaa työskentelyaikaa.

Nopeasti vaihdettavat suutinpäät liitetään suoraan 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmään

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 1MB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Tarkka ruiskutuskuvio, korkea siirtotehokkuus ja suuri, säädettävä ruiskutusviuhka
 • Nopeampi puhdistus ja värisävyn vaihto tehostaa työskentelyaikaa
 • Nopeasti vaihdettavat suutinpäät liitetään suoraan 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmään
 • Mahdollistaa erilaisten autoteollisuuden pinnoitteiden levittämisen
 • Kevyt ja iskunkestävä maaliruiskun runko
 • ergonominen muotoilu lisää mukavuutta

3M™ Performance -maaliruisku on yksi ensimmäisistä maaliruiskuista, joka on erityisesti suunniteltu säästämään aikaa sekä takaamaan huippuluokan suorituskyvyn. Sen integroitu järjestelmä sisältää nopeasti vaihdettavat suutinpäät ja 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmän, joiden ansiosta puhdistus- ja vaihtotyöt sekä työjaksot nopeutuvat. HVLP suuttimia on saatavilla eri koossa (0.9–2.). Ne mahdollistavat erilaisten autoteollisuuden pinnoitteiden levittämisen korkealla siirtotehokkuudella, tasaisella atomisaatiolla ja laajalla ruiskutusviuhkalla, joita odottaisit huippuluokan maaliruiskulta. Iskunkestävästä, ruostumattomalla teräksellä vahvistetusta komposiittimateriaalista valmistettu 3M™ Performance -maaliruisku on yksi alan kevyimmistä maaliruiskuista ja on silti riittävän tehokas ammattikäyttöä varten.

Nykyajan ammattimaalareille suunniteltu 3M™ Performance -maaliruisku on yksi ensimmäisistä maaliruiskuista, joka on erityisesti suunniteltu säästämään aikaa sekä takaamaan huippuluokan suorituskyvyn. 3M on tehnyt vuosikymmenen ajan tutkimus- ja kehitystyötä yhdessä automaalareiden kanssa eri puolilla maailmaa voidakseen mullistaa maaliruiskuteknologian. Maaliruisku on tarkka ja omaa kevyen ja kestävän muotoilun sekä innovatiivisen suutinjärjestelmän, joka nopeuttaa puhdistus- ja vaihtotöitä. Näet ja tunnet eron kädessäsi ja maalaustöittesi laadussa ja tehokkuudessa. Kaikki nämä nopeuttavat työntekoa, jotta voit keskittyä tärkeimpään: maalaustöihin Precision maaliruisku: Korkea siirtotehokkuus, suuri ja säädettävä viuhka sekä herkkä liipaisin tarjoavat kaiken, mitä voisit odottaa korkeatasoiselta maaliruiskulta. Vaihdettava suutinjärjestelmä on saatavana suutinkoossa (0.9–2.0, HVLP). Ne mahdollistavat erilaisten autoteollisuuden pinnoitteiden, kuten helmiäis-, metalli- ja kirkaslakkapinnoitteiden sekä tiivisteaineiden ja pohjamaalien, levittämisen. Nopeasti käännettävä lukitusrengas kiinnittää suuttimen maaliruiskun runkoon, joten voit luottaa, että se pysyy paikallaan ja toimii moitteettomasti. Nopeutetut työjaksot: Tuotteessa yhdistyvät muodon ja tarkoituksen parhaat puolet sekä vertaansa vailla oleva tuottavuus ja nopeus. Ammattilaisten testaama ja automaalarien hyväksymä 3M™ Performance -maaliruisku on älykäs ratkaisu. Nopeampi puhdistus: Integroitu järjestelmä sisältää nopeasti vaihdettavat suuttimet ja 3M™ PPS™2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmän, joiden ansiosta maali ei koskaan kulje maaliruiskun rungon läpi. Edut: maali ei enää tuki sisäosia, maaliruiskua ei tarvitse purkaa tai upottaa liuottimiin ja vältyt työtäsi vaarantavilta ristikontaminaatioilta. Kevyt ja kestävä: Kun vietät koko päivän maalatessa, maaliruiskun pitäisi tuntua käden luonnolliselta jatkeelta eikä painolastilta. Suunnittelemalla maaliruiskun runko iskunkestävästä, ruostumattomalla teräksellä vahvistetusta komposiittimateriaalista vähensimme sen painoa jopa 50 % perinteisiin metalliruiskuihin verrattuna ilman, että meidän tarvitsisi tinkiä kestävyydestä. Ergonominen muotoilu: 3M™ Performance -maaliruiskun rakenne on optimoitu liipaisimesta kahvaan saakka. Se istuu mukavasti kädessä ja tarjoaa vertaansa vaille olevan suorituskyvyn.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.