1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Putoamissuojaus
 5. Suljettu tila
 6. Taavetin puomit ja mastot
 7. 3M™ DBI-SALA® taavetin suuren kapasiteetin alemman puomin jatkeet ylempiä siirtopuomeja varten

3M™ DBI-SALA® taavetin suuren kapasiteetin alemman puomin jatkeet ylempiä siirtopuomeja varten

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Muodostaa yhdessä suljetun tilan suuren kapasiteetin (HC) 3M™ DBI-SALA® -taavettivarren kanssa suljetun tilan pelastus- ja työjärjestelmän

Jauhepinnoitus ja sinkitys suojaa ruosteelta

Saatavilla on useita eri kokoja

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Muodostaa yhdessä suljetun tilan suuren kapasiteetin (HC) 3M™ DBI-SALA® -taavettivarren kanssa suljetun tilan pelastus- ja työjärjestelmän
 • Jauhepinnoitus ja sinkitys suojaa ruosteelta
 • Saatavilla on useita eri kokoja
 • Käytetään 3M™ DBI-SALA® -taavettikokoonpanojen ja suuren kapasiteetin (HC) 3M™ DBI-SALA® -jalustojen kanssa
 • Kevyt ja pienikokoinen rakenne
 • Kun jalustaa käytetään osana täydellistä järjestelmää, jalusta täyttää standardien EN 795:2012, EN 1496:2006, CEN/TS 16415:2013 ja AS/NZS 5532:2013 vaatimukset
 • Fluoresoiva vihreä jauhepinnoite parantaa näkyvyyttä
 • Korvaa valmistajan osan numero 8568002

3M™ DBI-SALA® suljetun tilan HC (suuri kapasiteetti) puomijatke on valmistettu jauhepinnoitetusta alumiinista ja sinkitystä teräksestä. Tätä komponenttia käytetään taavettivarsijärjestelmän korkeuden muuttamiseen. Kun jatketta käytetään osana täydellistä järjestelmäämme, laajennus täyttää standardien EN 795:2012, CEN/TS 16415:2013 ja EN 1496:2012 sekä konedirektiivin 2006/42EC materiaalin käsittelyä koskevat vaatimukset.

Käytä yhdessä suljetun tilan suuren kapasiteetin (HC) 3M™ DBI-SALA® -taavettivarren kanssa käytettäväksi tarkoitettuna puomijatkeena suljetun tilan suuren kapasiteetin (HC) 3M™ DBI-SALA® -puomijatketta. Puominjatke on valmistettu pääasiassa kustomoidusta puristetusta alumiinista sekä kylmävedetystä teräksestä ja viimeistelty hyvin näkyvällä vihreällä sinkkipinnoitteella. Se voidaan vaihtaa muiden suljetun tilan suuren kapasiteetin (HC) 3M™ DBI-SALA® puominjatkeiden kanssa taavettijärjestelmän korkeuden muuttamiseksi. Kun jatketta käytetään osana koko järjestelmäämme, on tuote sertifioitu EN 795:2012-standardin mukaisesti putoamissuojauksen osalta. Laajennusosa tukee useamman käyttäjän putoamisen estoa enintään kahden käyttäjän osalta, kun yksi käyttäjä painaa enintään 140 kg. Yksikkö täyttää CEN/TS 16415:2013 -standardin vaatimukset. Varsi täyttää konedirektiivin manuaalisen nostamisen 2006/42EC-standardin vaatimukset materiaalin käsittelyn osalta. Suurin kapasiteetti on 205 kg siirrettäville jalustoille ja 340 kg kiinteille jalustoille, kun soveltuvat laitteet on asennettu. Standardin EN 1496:2012 vaatimusten mukaiset pelastustyöt ovat myös mahdollisia, kun yksikköä käytetään muiden hyväksyttyjen 3M-pelastuslaitteiden kanssa. Kaikki DBI™ SALA® HC -jalustat on suunniteltu käytettäviksi yhdessä suuren kapasiteetin 3M™ DBI-SALA® taavettivarsien kanssa, ja ne muodostavat yhdessä täydellisen suljettujen tilojen pelastus- ja työjärjestelmän. Kun kyseessä on pääsy suljettuun tilaan tai suljetun tilan pelastustyö, on ensiarvoisen tärkeää, että laitteisto toimii täydellisesti ja nopeasti. 3M:llä on laaja valikoima pelastus- ja nostojärjestelmiä.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.