1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Kuulonsuojaus
 5. Korvatulpat
 6. 3M™ E‑A‑R™ Flexible Fit Korvatulpat

3M™ E‑A‑R™ Flexible Fit Korvatulpat

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Kestävä ja joustava varsi mahdollistaa asettamisen yhdellä tai kahdella kädellä

SNR-arvo 35 dB (asetus kahdella kädellä) ja 30 dB (asetus yhdellä kädellä)

Pehmeä vaahtomuovi tarjoaa tukevan otteen

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kestävä ja joustava varsi mahdollistaa asettamisen yhdellä tai kahdella kädellä
 • SNR-arvo 35 dB (asetus kahdella kädellä) ja 30 dB (asetus yhdellä kädellä)
 • Pehmeä vaahtomuovi tarjoaa tukevan otteen
 • Pehmeän vaahtomuovikärjen rullautumaton rakenne auttaa pitämään kärjen puhtaana
 • Soveltuu hyvin käsineitä käyttäville tai likaisin käsin käytettäviksi
 • Soveltuu hyvin tilanteisiin, joissa korvatulppa on asetettava vain yhdellä kädellä
 • Kapseloitu vaahtomuovirakenne
 • Yhteensopiva 3M™ E‑A‑Rfit™ Molempien korvien testijärjestelmän kanssa

3M™ E‑A‑R™ Flexible Fit HA -korvatulpassa on patentoitu vaahtomuovin koostumus, jonka ansiosta korvatulppa on täysin pestävä ja uudelleenkäytettävä. Pehmeä vaahtomuovikärki ja joustava asennusvarsi mahdollistavat helpon korvaan asettamisen yhdellä tai kahdella kädellä. Vaahtomuovikärki mukautuu korvakäytävän yksilölliseen muotoon ja auttaa estämään melua.

3M™ E‑A‑R™ Flexible Fit HA Korvatulpassa on patentoitu vaahtomuovin koostumus, jonka ansiosta korvatulppa on täysin pestävä ja uudelleenkäytettävä. Pehmeä vaahtomuovikärki ja joustava vaahtomuovinen kiinnitystappi mahdollistavat helpon korvaan asettamisen yhdellä tai kahdella kädellä. Korvatulpan kärjen muoto ja pehmeä muotoutuva vaahtomuovi mahdollistavat tiukan istuvuuden ja hellävaraisen asettamisen. Korvatulpat auttavat vähentämään vaarallisia melutasoja. Vaahtomuovikärjen rullautumaton rakenne auttaa pitämään kärjet puhtaina, kun kädet ovat likaiset. Nauha pitää korvatulpat helposti saatavilla ja auttaa pitämään vaahtomuovikärjet puhtaina käyttökertojen välillä. Flexible Fit -korvatulpat soveltuvat erityisen hyvin aktiviteetteihin, jotka vaativat käsineiden käyttämistä tai aiheuttavat käsien likaantumista tai tilanteisiin, joissa vain yksi käsi on vapaana korvatulpan asettamiseen. SNR-arvo on 35 dB testattuna kahdella kädellä asetettuna ja 30 dB testattuna yhdellä kädellä asetettuna. Testauskäyttöön on saatavana testausantureita testin suorittamiseksi 3M™ E‑A‑Rfit™ Dual Ear -validointijärjestelmällä. Patentoitu rakenne ja innovatiivinen termoplastinen materiaali tekevät näistä korvatulpista yhden 3M:n monipuolisimmista ja kestävimmistä työnnettävistä korvatulpista. Mahdollisia työpaikan käyttökohteita ovat esimerkiksi kokoonpano, hiekkapuhallus, räjäytys, puhdistushionta, sähkötyöt, kiinteistönhoito, aineenpoistohionta, koneistus, maalaus, hionta ja hitsaus. Esimerkkejä soveltuvista käyttökohteista eri teollisuudenaloilla: autoteollisuus, rakennus, tuotantoteollisuus, metallien valmistus, ilmailu, armeijan kunnossapito, huolto ja korjaus, kaivosteollisuus, öljy ja kaasu, lääketeollisuus ja kuljetus.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Uudelleenkäytettävät Kyllä
Tulpan koko Vakiokoko
Nauhallinen Kyllä
Tulpan muoto Kartio
Nauhallinen Kyllä, Ei
Metalli näkyvissä Ei