1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Ikkunakalvot
 5. Turvakalvot
 6. 3M™ Scotchshield™ -ikkunasuojakalvot, Ultra-sarja

3M™ Scotchshield™ -ikkunasuojakalvot, Ultra-sarja

 • 3M ID B5005059008

Repeämätön kalvo vähentää luonnonkatastrofien, pommiräjähdysten, ilkivallan ja muiden vaikutusten aiheuttamia rikkoutuneen lasin vaaratekijöitä.

Paranna turvallisuutta ja ota käyttöön lisäsuojaa ikkunoita hajottavien varkaiden tekemiä murtovarkauksia vastaan

Erinomainen läpinäkyvyys mahdollistaa lähes näkymättömät asennukset

Näytä enemmän tietoja

3M™ Ikkunakalvojen hankkiminen.


Jos otat yhteyttä valtuutettuun 3M™ jälleenmyyjään ja asennusliikkeeseen, sen henkilökunta selvittävää tarpeesi, sopii vierailukäynnistä toimipaikallesi, suosittelee tuotetta tai tuotteita, ottaa mittoja ja keskustelee asennuksesta kanssasi.

Jälleenmyyjämme ovat 3M:n valtuuttamia erinomaisen palvelun, asennustyön ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Kun hankit ikkunakalvon valtuutetulta 3M™ jälleenmyyjältä ja asennusliikkeeltä, sekä kalvon että asennustyön takuu on suoraan 3M:n antama, joten voit tehdä hankinnan turvallisin mielin.

Löydä hakemasi ratkaisu ottamalla yhteyttä jälleenmyyjän jo tänään.

Onko sinulla jotakin kysyttävää? Olemme valmiita auttamaan.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai ratkaisuistamme, ota yhteyttä ikkunakalvoasiantuntijaamme, joka antaa lisätietoja, napsauttamalla Ota yhteyttä 3M:ään -painiketta ja täytä sekä lähetä lomake.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Repeämätön kalvo vähentää luonnonkatastrofien, pommiräjähdysten, ilkivallan ja muiden vaikutusten aiheuttamia rikkoutuneen lasin vaaratekijöitä
 • Paranna turvallisuutta ja ota käyttöön lisäsuojaa ikkunoita hajottavien varkaiden tekemiä murtovarkauksia vastaan
 • Erinomainen läpinäkyvyys mahdollistaa lähes näkymättömät asennukset
 • Torju ja vähennä haitallisia ja haalistumista aiheuttavia ultraviolettisäteitä (UV) ja pidennä kalustuksen käyttöikää
 • Käytä yhdessä 3M™ Iskusuojauskiinnitysjärjestelmien kanssa lisäsuojauksen ja -turvallisuuden saavuttamiseksi

3M™ Scotchshield™ -ikkunasuojakalvojen Ultra-sarjaan kuuluvat tuotteet ovat kirkkaita, mikrokerrosteisia ja repäisylujia kalvoja, jotka suojaavat pommiräjähdyksiltä, ilkivallalta, luonnonkatastrofeilta ja muilta iskuvaikutuksilta. Nämä kalvot tarjoavat ylivoimaisen suojan tavanomaisiin polyesterikalvoihin verrattuna räjähdys- ja iskuvaikutuksia vastaan. Ne on testattu standardien EN 12600 ja EN 356 vaatimusten mukaisesti ja ovat A-luokan palonkestäviä.

Suojaa ihmisiä ja omaisuutta ultraviolettisäteiden ja pommiräjähdyksien, ilkivallan, luonnonkatastrofien ja muiden iskuvaikutusten aiheuttaman rikkoutuneen lasin haittavaikutuksilta 3M™ Scotchshield™ -ikkunasuojakalvojen Ultra-sarjan avulla. Kirkkaat mikrokerrosteiset repäisylujat kalvomme vähentävät altistusta putoaville lasinsiruille, jotka ovat yleisin iskuvaikutusten synnyttämä vammojen aiheuttaja. Ne parantavat turvallisuutta ja tuovat lisäsuojaa ikkunoita hajottavien varkaiden tekemiä murtovarkauksia vastaan. Voit vähentää ilmastoinnin tarvetta sekä siten myös energiankulutusta näiden kalvojen avulla torjumalla UV-säteilyä ja pitämällä ihmiset ja rakennukset viileinä. Kalvot tarjoavat ylivoimaisen suojan tavanomaisiin polyesterikalvoihin verrattuna räjähdys- ja iskuvaikutuksia vastaan, mutta niiden optinen kirkkaus on silti erinomainen. Ne on testattu standardien EN 12600 ja EN 356 vaatimusten mukaisesti ja ovat A-luokan palonkestäviä.

Suositellut käyttökohteet
 • Liiketiloihin, virastoihin ja asuinrakennuksiin

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).