1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Ikkunakalvot
 5. Turvakalvot
 6. 3M™ Scotchshield™ Safety and Security Window Films, Ultra Series

3M™ Scotchshield™ Safety and Security Window Films, Ultra Series

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Tear resistant to reduce danger from hazards like shattered glass during natural disasters, bomb blasts, vandalism and other impacts

Increase security and provide added protection against smash and grab burglaries

Highly transparent for nearly invisible applications

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 105KB)

3M™ Ikkunakalvojen hankkiminen.


Jos otat yhteyttä valtuutettuun 3M™ jälleenmyyjään ja asennusliikkeeseen, sen henkilökunta selvittävää tarpeesi, sopii vierailukäynnistä toimipaikallesi, suosittelee tuotetta tai tuotteita, ottaa mittoja ja keskustelee asennuksesta kanssasi.

Jälleenmyyjämme ovat 3M:n valtuuttamia erinomaisen palvelun, asennustyön ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Kun hankit ikkunakalvon valtuutetulta 3M™ jälleenmyyjältä ja asennusliikkeeltä, sekä kalvon että asennustyön takuu on suoraan 3M:n antama, joten voit tehdä hankinnan turvallisin mielin.

Löydä hakemasi ratkaisu ottamalla yhteyttä jälleenmyyjän jo tänään.

Onko sinulla jotakin kysyttävää? Olemme valmiita auttamaan.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai ratkaisuistamme, ota yhteyttä ikkunakalvoasiantuntijaamme, joka antaa lisätietoja, napsauttamalla Ota yhteyttä 3M:ään -painiketta ja täytä sekä lähetä lomake.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Tear resistant to reduce danger from hazards like shattered glass during natural disasters, bomb blasts, vandalism and other impacts
 • Increase security and provide added protection against smash and grab burglaries
 • Highly transparent for nearly invisible applications
 • Block and reduce harmful ultraviolet (UV) rays that cause fading, helping to extend the life of furnishings
 • Combine with 3M™ Impact Protection Attachment Systems for additional safety and security

3M™ Scotchshield™ Safety and Security Window Films, Ultra Series is our range of clear, micro-layered, tear-resistant films for protection during bomb blasts, vandalism, natural disaster and other impact events. These films deliver superior performance over standard polyester films in blast and impact events. They’re EN 12600 and EN 356 tested and Class A fire resistant.

Suojaa ihmisiä ja omaisuutta ultraviolettisäteiden ja pommiräjähdyksien, ilkivallan, luonnonkatastrofien ja muiden iskuvaikutusten aiheuttaman rikkoutuneen lasin haittavaikutuksilta 3M™ Scotchshield™ -ikkunasuojakalvojen Ultra-sarjan avulla. Kirkkaat mikrokerrosteiset repäisylujat kalvomme vähentävät altistusta putoaville lasinsiruille, jotka ovat yleisin iskuvaikutusten synnyttämä vammojen aiheuttaja. Ne parantavat turvallisuutta ja tuovat lisäsuojaa ikkunoita hajottavien varkaiden tekemiä murtovarkauksia vastaan. Voit vähentää ilmastoinnin tarvetta sekä siten myös energiankulutusta näiden kalvojen avulla torjumalla UV-säteilyä ja pitämällä ihmiset ja rakennukset viileinä. Kalvot tarjoavat ylivoimaisen suojan tavanomaisiin polyesterikalvoihin verrattuna räjähdys- ja iskuvaikutuksia vastaan, mutta niiden optinen kirkkaus on silti erinomainen. Ne on testattu standardien EN 12600 ja EN 356 vaatimusten mukaisesti ja ovat A-luokan palonkestäviä.

Suositellut käyttökohteet
 • Commercial, public and residential buildings

Tuotetiedot

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.