1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Hiomalaikat pikakiinnityksellä
 6. Scotch-Brite™ Roloc™+ XT Pro -puhdistuslaikka

Scotch-Brite™ Roloc™+ XT Pro -puhdistuslaikka

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Poistaa ruosteen, maalin, valssihilseen ja erilaiset pinnoitteet nopeasti metallipinnoista

Erittäin kestävä kuitumateriaali ei lohkeile ja kestää myös reunojen käsittelyä

Suuri mukautuvuus mahdollistaa suuremman kosketuspinnan ja nopeamman puhdistushionnan

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Poistaa ruosteen, maalin, valssihilseen ja erilaiset pinnoitteet nopeasti metallipinnoista
 • Erittäin kestävä kuitumateriaali ei lohkeile ja kestää myös reunojen käsittelyä
 • Suuri mukautuvuus mahdollistaa suuremman kosketuspinnan ja nopeamman puhdistushionnan
 • Piikarbidimineraali puhdistaa tehokkaasti ja antaa hienon viimeistelyn
 • Avoin verkkorakenne ehkäisee tukkeutumista ja mahdollistaa pitkän käyttöiän
 • Korkeille kierrosluvuille, vähemmän tärinää ja kipinöitä
 • Roloc™+ -kiinnitysjärjestelmä helpottaa laikan vaihtamista
 • Käytetään Roloc™+ -alustan kanssa (myydään erikseen)
 • Sopii hyvin käyttökohteisiin, jotka vaativat pelkän laikan reunan käyttöä

Scotch-Brite™ Roloc™+ XT Pro -puhdistuslaikan piikarbidimineraali ja avoin verkkorakenne luovat kestävän laikan, joka ei muuta kappaleen geometriaa hiottaessa. Laikka poistaa pinnoilta tehokkaasti ruosteen, maalin, valssihilseen, erilaiset pinnoitteet ja liima-aineet muuttamatta kappaleen geometriaa.

Scotch-Brite™ Roloc™+ XT Pro -puhdistuslaikka on erittäin mukautuva, mutta silti kestävä tuote metallipintojen valmisteluun ja ruosteen- ja maalinpoistoon. Uusi verkkorakenne, hartsisidos ja piikarbidimineraali muodostavat kestävän laikan puhdistushiontaan. Joustavan verkkorakenteen ansiosta nämä laikat mukautuvat entistä paremmin työkappaleen muotoihin, jolloin kontaktipinta on suurempi ja puhdistus nopeampaa. Laikka mukautuu mm. hitsaussaumojen epätasaisiin reunoihin puhdistaen sauman tehokkaasti, ja auttaa ulottumaan vaikeapääsyisiin kohtiin vaurioittamatta käsiteltävää pintaa. Piikarbidi puhdistaa tehokkaasti ja jättää hienon viimeistelyjäljen. Poistaa tehokkaasti ei-toivotut jäysteet, tahrat ja epäpuhtaudet vahingoittamatta työkappaleen geometriaa. Tämä vähentää uusintatöiden tarvetta ja auttaa parantamaan tuottavuutta. Hiomapöly ei myöskään sitoudu avoimeen verkkorakenteeseen, mikä ehkäisee hiomatuotteen tukkeutumista. Laikan suorituskyky säilyy yhtä hyvänä koko hiomatuotteen käyttöiän ajan, sillä laikkaa vahvistava hartsisidos murtuu asteittain käytön myötä ja paljastaa jatkuvasti uutta kuitua ja terävää piikarbidihiomamineraalia. Erittäin kestävä kuitumateriaali ei lohkeile ja kestää myös reunojen käsittelyä. Nämä laikat tuottavat vähän tärinää ja kipinöitä, soveltuvat korkeille kierrosluvuille ja kestävät käytössä pitkään. Lisäksi niissä on kätevä Roloc™-kiinnitysjärjestelmä. Roloc™-kiinnitystappi on kiinnitetty laikan läpi, mikä lisää kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä, sillä tällöin laikasta voi käyttää myös pelkkää reunaa esimerkiksi pienahitsien ja muiden vaikeapääsyisten kohteiden puhdistamiseen. Roloc™-laikka on helppo ja nopea kiinnittää hiomakoneen Roloc™-alustaan (myydään erikseen). Valmistelun ja laikan vaihdon nopeutuminen auttaa parantamaan tuottavuutta.

Suositellut käyttökohteet
 • Pintojen valmistelu ja ruosteen, maalin, valssihilseen, pinnoitteiden, liimojen ja saumatiivisteiden poisto

Tyypilliset ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).