Uudelleensuljettava 3M™ Dual Lock™ -kiinnitin SJ3550

  • 3M ID B40072056

Musta kiinnitinnauha, jossa on sienen muotoiset tapit ja jonka taustalla on akryyliima

Tyyppi 250 sopii yhteen tyypin 170, 250 tai 400 kanssa. Sen sulkeutuessa kuuluu napsahdus

Viisinkertainen vetolujuus tavalliseen tarranauhaan verrattuna

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 198KB)

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Musta kiinnitinnauha, jossa on sienen muotoiset tapit ja jonka taustalla on akryyliima
  • Tyyppi 250 sopii yhteen tyypin 170, 250 tai 400 kanssa. Sen sulkeutuessa kuuluu napsahdus
  • Viisinkertainen vetolujuus tavalliseen tarranauhaan verrattuna
  • Avattavissa ja suljettavissa 1000 kertaa ennen kuin menettää 50 % alkuperäisestä vetolujuudestaan
  • Suunniteltu kiinnittymään metalleihin, lasiin ja keskisuuren tai korkean pintaenergian muoveihin ja maalipintoihin
  • Vaahtoteippitausta mahdollistaa paremman kontaktin kuvioitujen tai epätasaisten pintojen kanssa

Uudelleensuljettava 3M™ Dual Lock™ -kiinnitinnauha SJ3550 ratkaisee kiinnitysongelmat ilman erikoistyökaluja tai monimutkaisia mekaanisia kiinnitysjärjestelmiä. Uudelleensuljettavissa kiinnitinnauhoissamme on akryyliliima, joka kiinnittyy hyvin erilaisiin korkean ja keskisuuren pintaenergian materiaaleihin, kuten tiettyihin muoveihin, metalliin, lasiin ja maalatuille pinnoille. Tämän ansiosta sillä voidaan kiinnittää ovia, paneeleita, kylttejä, näytön osia ja monia muita usein avattavia ja suljettavia osia, ja kiinnityslujuus vähenee vain vähän ajan myötä. Siinä on 40 sienen muotoista tappia / cm², suljettuna sen paksuus on 5.7 mm ja sen pitkäaikainen käyttölämpötila-alue on –30–70 °C (lyhytaikainen ylin lämpötila +95 °C ), ja sitä voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa.

Lujuus numeroina Yhdellä pienellä sienellä ei ole paljoa merkitystä tässä maailmassa, mutta yhdessä muiden samanlaisten kanssa siitä tulee voittamaton. Tiimityöskentely on uudelleensuljettavan 3M™ Dual Lock™ -kiinnitinnauhan SJ3550 taustalla oleva idea. Kun sienen muotoiset kannat toimivat yhdessä, ne muodostavat lukituksen toistensa kanssa ja antavat viisinkertaisen vetolujuuden tyypillisiin tarranauhakiinnittimiin verrattuna, mutta säilyttävät silti kykynsä irrota helposti, mikä nopeuttaa käyttöä.

Uudelleensuljettavassa SJ3550-kiinnitinnauhassa on 40 sienen muotoista tappia / cm² (250 tappia neliötuumaa kohti). Kun kaksi osaa painetaan yhteen, kannat joustavat ja sienen muotoiset päät liukuvat toistensa lomitse. Kiinnittymisen jälkeen kanta napsahtaa takaisin alkuperäiseen asentoonsa ja lukittuu vastakkaisten päiden kanssa napsahtamalla, mikä ilmaisee, että kiinnitin on sulkeutunut. Tämän järjestelmän voi avata ja sulkea 1000 kertaa, ennen kuin se menettää 50 % alkuperäisestä vetolujuudestaan.

Ei porausta, ruuvausta, kiristystä tai monimutkaista asennusta SJ3550-kiinnitinnauhassa on akryyliliima, joka kiinnittyy hyvin erilaisiin korkean ja keskisuuren pintaenergian materiaaleihin, kuten tiettyihin muoveihin, metalliin, lasiin ja maalatuille pinnoille. Tämä varmistaa nopean ja helpon asennuksen ilman mekaanista kiinnitysprosessia. Liima kiinnittyy nopeasti ja saavuttaa täyden lujuutensa 72 tunnin jälkeen. Kun kiinnitys on lukittunut, sienen muotoiset kannat voivat kannatella yhtä hyvin kuin ruuvit ja niitit, mutta ne on silti helppo irrottaa.

Monipuolinen, kestävä ja näkymätön Näiden kiinnitinten käyttökerroilla ei ole rajoitusta. Tapit, sienihatut ja kalvotausta on valmistettu polypropeenista, ja vahva polyolefiinirunko kestää yleisiä liuottimia ja emäksisiä liuoksia, joten ne sopivat hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja -ympäristöihin. Kiinnitintä suositellaan käytettäväksi –30–70 °C:n käyttölämpötiloissa (lyhytaikainen lämpötilankesto on +95 °C). Nämä kiinnittimet eivät näy, kun ne on kiinnitetty, ne mahdollistavat siistin, eheän pinnan ja pysyvät lujina yli 1000:n avaus- ja suljentakerran jälkeen.

SJ3550-kiinnitinnauhan taustalla on akryylivaahtoteippi, jota suojaa irrotettava taustapaperi. Tämä rakenne mahdollistaa paremman kontaktin pintoihin, joissa on lievää tekstuuria tai epätasaisuutta.

Tämän kiinnitinnauhan voi yhdistää erilaisten uudelleensuljettavien 3M Dual Lock -kiinnitintyyppien kanssa tarvittavan lujuustason mukaan. Seuraavat ovat mahdollisia kiinnitinyhdistelmiä:

Tyyppi 250 ja tyyppi 170 Tyyppi 250 ja tyyppi 250 Tyyppi 170 ja tyyppi 400 Tyyppi 250 ja tyyppi 400

Kun halutaan nopea tarrakiinnitys suurella vetolujuudella, mutta rajallinen käyttöikä, minkä tahansa 3M:n Dual Lock -tuotteen voi yhdistää uudelleensuljettaviin 3M™ Hook & Loop™ -kiinnitinnauhoihin.

Suositellut käyttökohteet
  • Soveltuu käytettäväksi metalleihin (alumiini, ruostumaton teräs), lasiin, korkean pintaenergian muoveihin (akryyli, polykarbonaatti, ABS) ja maalattuihin pintoihin
  • Voidaan käyttää kiinnitykseen sisä- ja ulkotiloissa