1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Määrämittaiset hiomatuotteet
 5. 3M™ Cubitron™ II 984F -hiomakangas (eri kokoja)

3M™ Cubitron™ II 984F -hiomakangas (eri kokoja)

 • 3M ID B40071957

Tarkkuusmuotoiltu hiomajyvä hioo poikkeuksellisen nopeasti, mikä auttaa lisäämään tuottavuutta

Jäähdytysaine alentaa käyttölämpötilaa, mikä suojaa lämpöherkkiä metalliseoksia jännityshalkeamilta ja värimuutoksilta

Vaatii vähemmän painetta, mikä vähentää käyttäjän väsymistä

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Tarkkuusmuotoiltu hiomajyvä hioo poikkeuksellisen nopeasti, mikä auttaa lisäämään tuottavuutta
 • Jäähdytysaine alentaa käyttölämpötilaa, mikä suojaa lämpöherkkiä metalliseoksia jännityshalkeamilta ja värimuutoksilta
 • Vaatii vähemmän painetta, mikä vähentää käyttäjän väsymistä
 • Pysyy terävänä pidempään ja hioo enemmän osia nauhaa kohti (vähemmän nauhan vaihtoja)
 • YF-painoinen selkä toimii erinomaisesti keski- ja suurpainesovelluksissa
 • Saatavana erikokoisina

3M™ Cubitron™ ll 984F -kankaassa on 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä YF-kangasselällä. Suorituskykyinen nauhamme sisältää jäähdytysainetta, joten se on hyödyllinen keski- ja suurpainesovelluksissa, joissa käsitellään ruostumatonta terästä, hiiliterästä, kobolttikromia ja nikkeliseoksia. Saatavana erikokoisina.

3M™ Cubitron™ ll 984F -hiomakangasnauhan suorituskyky perustuu 3M tarkkuusmuotoiltuun keraamiseen hiomajyvään. Tämä hiomajyvä mahdollistaa äärimmäisen nopean hionnan pienemmällä lämmönmuodostuksella, mikä vähentää lämpöön liittyviä jännityshalkeamia sekä värimuutoksia. 984F-hiomanauhassa on kestävä YF-kangasselkä, joka lisää kestävyyttä keskitason ja korkean hiontapaineen sovelluksissa. Hiomakangasnauhaa on saatavana erikokoisina. 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä on pyramidinmuotoinen hiomajyvä, joka leikkaa metallia sen kovertamisen tai uurtamisen sijaan. Hiomajyvät säilyttävät muotonsa hiottaessa ja teroittuvat jatkuvasti murtuessaan. Tämä mahdollistaa äärimmäisen nopean hionnan, joten tämä hiomanauha on ihanteellinen teollisissa ympäristöissä. Hiomanauhan YF-kangasselkä tuo kestävyyttä ja mineraalin hartsisidos säilyttää huomanauhan suorituskyvyn myös korkean hiontapaineen sovelluksissa. Hiomakangasnauha sisältää jäähdytysainetta, joka alentaa hiontalämpötilaa ja suojaa lämpöherkkiä metalliseoksia, kuten ruostumatonta terästä, nikkeliseoksia ja kobolttiseoksia.

Suositellut käyttökohteet
 • Keski- ja suurpainesovelluksiin, joissa käsitellään ruostumatonta terästä, hiiliterästä, kobolttikromia ja nikkeliseoksia

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.