3M™ 977F -hiomakangasnauha

 • 3M ID B40071942

Kestävä 3M™ keraaminen hiomajyvä tarjoaa erinomaisen kestävyyden ja hiontatehon, mikä lisää tuottavuutta

Jäähdytysaine nauhassa alentaa lämpöä ja parantaa suorituskykyä, kun käsitellään ruostumatonta terästä ja muita metalleja

Jäykän selkämateriaalin ansiosta nauha soveltuu erinomaisesti haastaviin korkean hiontapaineen sovelluksiin

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kestävä 3M™ keraaminen hiomajyvä tarjoaa erinomaisen kestävyyden ja hiontatehon, mikä lisää tuottavuutta
 • Jäähdytysaine nauhassa alentaa lämpöä ja parantaa suorituskykyä, kun käsitellään ruostumatonta terästä ja muita metalleja
 • Jäykän selkämateriaalin ansiosta nauha soveltuu erinomaisesti haastaviin korkean hiontapaineen sovelluksiin

3M™ 977F -hiomakangasnauha tarjoaa erinomaista kestävyyttä ja hiontatehoa ja on erinomainen valinta keskitason ja korkean hiontapaineen sovelluksiin.

Käytä 3M™ 977F -hiomakangasnauhaa, joka hioo tehokkaammin ja kestää pidempään 3M™ keraamisen hiomajyvän ansiosta. Huomaat eron perinteiseen hiomanauhaan verrattuna. Nauhamme lisäävät tuottavuutta huomattavasti perinteisiin hiomanauhoihin verrattuna ja ovat loistava valinta kaikkiin hiontapaineisiin. Nauhojen jäähdytysaine tekee niistä erinomaisen tuotteen kaikille metallityypeille. Jäähdytysaine auttaa pitämään hiontalämpötilan alhaisempana ruostumatonta terästä sekä nikkeliseoksia, titaania ja muita lämpöherkkiä metalleja hiottaessa, mikä vähentää metallin värimuutoksia ja hapettumista sekä lämpöön liittyviä jännityshalkeamia. Tästä syystä nauhamme kestävät pidempään ja hiovat nopeammin kuin perinteiset hiomatuotteet. Paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi nauhoissa on käytetty 3M™ keraamista hiomajyvää, joka on yksi kestävimpiä saatavilla olevista hioma-aineista. Ainutlaatuinen keraaminen rakenne pysyy terävänä ja paljastaa jatkuvasti uusia reunoja hiomajyvästä työkappaletta hiottaessa, mikä varmistaa poikkeuksellisen nopean ja pitkäkestoisen hionnan. Täydellisesti keskiraskaaseen ja raskaaseen aineenpoistoon sekä hiontaan ja viimeistelysovelluksiin sopivat keraamiset hiomatuotteet on suunniteltu hiomaan nopeasti ja kestämään suurta lämpöä ja hiontapainetta. Näitä nauhoja suositellaan käytettäväksi ruostumattomaan teräkseen tai erilaisiin metalliseoksiin osien mitoitusta, jäysteenpoistoa, tasoitusta sekä valu- ja taontatöiden viimeistelyä varten. Hiomakangasnauhoja on saatavilla eri kokoisina. Leveämmät nauhat on suunniteltu tasoviimeistelyyn leveällä nauhahiomakoneella – metallilevyjen raakaleikattujen reunojen tasoittamiseen tai pintakuvion lisäämiseen ruostumattomiin teräslevyihin. Keskileveitä nauhoja käytetään yleensä hitsausjälkien poistoon backstand-koneilla tai levyjen ja kelojen viimeistelyyn syötettävällä tasoviimeistelijällä. Kapeita nauhoja voi käyttää backstand-koneissa hiontaan ja viimeistelyyn tai käsikäyttöisissä nauhahiomakoneissa suorakulmien viimeistelyyn.

Suositellut käyttökohteet
 • Käytetään ruostumattomaan teräkseen tai muihin metalliseoksiin osien mitoitusta, jäysteenpoistoa, tasoitusta sekä valu- ja taontatöiden viimeistelyä varten

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.