1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Etiketit
 4. Etikettimateriaalit
 5. Etikettimateriaalit
 6. 3M™ Kalvojen ja linereiden merkintämateriaalit

3M™ Kalvojen ja linereiden merkintämateriaalit

 • 3M ID 7100104690

Materiaalit on suunniteltu tehokkaaseen ja kestävään etiketöintiin

Materiaalien polyesteri-, vinyyli- ja polyeteenikomponentti tuovat lujuutta ja mukautuvuutta

Soveltuu muun muassa fleksopainoon sekä pistematriisi- ja lämpösiirtotulostukseen

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Materiaalit on suunniteltu tehokkaaseen ja kestävään etiketöintiin
 • Materiaalien polyesteri-, vinyyli- ja polyeteenikomponentti tuovat lujuutta ja mukautuvuutta
 • Soveltuu muun muassa fleksopainoon sekä pistematriisi- ja lämpösiirtotulostukseen
 • Linerivalikoimassa on muovipinnoitettua, kaoliinipinnoitettua ja superkalanteroitua voimapaperia ja kirkasta polyesterikalvoa
 • Saatavana valmiilla 3M-liimapinnalla

3M™ kalvojen ja linereiden merkintämateriaalit sisältävät täydellisen valikoiman vaihtoehtoja kattamaan erilaiset vaatimukset eri käyttökohteissa. Materiaalivaihtoehtoina on polyesteri, asetaatti, polyolefiini tai puolijäykkä vinyyli, ja jotkin näistä ovat saatavana valmiilla 3M-liimalla. Voimapaperi- ja kalvolinereitä on saatavana yksi- tai kaksipuolisella irrotuskerroksella tai ilman irrotuskerrosta.

Kun tarvitset materiaalia lämpösiirtotulostukseen, valitse 3M™ lämpösiirtotulostettava polyesterietikettimateriaali 7815EH. Siinä yhdistyvät matan pintakerroksen hyvä tulostustarkkuus ja kemikaalien ja hankauksen kestävyys. Polyesterikalvo antaa hyvän suojan vaativiin olosuhteisiin. Etikettimateriaalissa on 310E-sarjan liima, joka on valumaton ja muodostaa vahvan pidon monenlaisilla pinnoilla, mukaan lukien korkean pintaenergian muoveilla, metalleilla ja muilla pinnoilla. Se kestää hyvin myös kemikaaleja ja UV-säteilyä. TT5-pintakerros muodostaa tasaisen mattapinnan, joka mahdollistaa laadukkaan lämpösiirtotulostusjäljen myös matalammilla lämpötila-asetuksilla ja parantaa myös painovärin tarttumista perinteisiä painomenetelmiä käytettäessä. Tämä etikettimateriaali on UL- ja cUL-hyväksytty.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit