1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Jäysteenpoisto- ja viimeistelylaikat
 6. Scotch-Brite™ Roloc™ Rapid Cut -viimeistelylaikka

Scotch-Brite™ Roloc™ Rapid Cut -viimeistelylaikka

 • 3M ID 7000028561
 • UPC 50051115667607,30051115667603,00051115667602

Nopeasti hiova, tarkkuusmuotoiltu hiomajyvä minimoi lämmön muodostumisen työkappaleeseen

Suositellaan kaikkien metallien raskaaseen työstöön, jäysteenpoistoon ja hitsausten tasoitukseen

Luja, kerroksinen, puristettu rakenne poistaa jäysteen tehokkaasti muuttamatta työkappaleen mittoja

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Nopeasti hiova, tarkkuusmuotoiltu hiomajyvä minimoi lämmön muodostumisen työkappaleeseen
 • Suositellaan kaikkien metallien raskaaseen työstöön, jäysteenpoistoon ja hitsausten tasoitukseen
 • Luja, kerroksinen, puristettu rakenne poistaa jäysteen tehokkaasti muuttamatta työkappaleen mittoja
 • Nopeasti vaihdettava 3M™ Roloc™ -kiinnike säästää aikaa monivaiheisissa operaatioissa
 • Kuitulaikat antavat yhdenmukaisen viimeistelyn laikan koko käyttöiän ajan

Scotch-Brite™ Roloc™ Rapid Cut -viimeistelylaikassa Scotch-Brite-kuitutekniikka on yhdistetty omaan keraamiseen, tarkkuusmuotoiltuun hiomajyvätekniikkaamme. Tuloksena on nopea hionta ja yhdenmukainen viimeistely – jopa vaativissa tehtävissä, kuten hitsausten tasoituksessa ja raskaassa jäysteenpoistossa.

Käytä Scotch-Brite™ Roloc™ Rapid Cut -viimeistelylaikkaa nopeaan hiontaan ja yhdenmukaiseen viimeistelyyn. Laikkojamme suositellaan raskaisiin sovelluksiin. Niiden mukana toimitetaan 3M™ Roloc™ -kiinnitysjärjestelmä, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan laikan vaihdon ja ajan säästön monivaiheisissa prosesseissa. Viimeistelylaikoissamme käytetään omaa tarkkuusmuotoiltua hiomajyvätekniikkaamme, joka antaa nopean hionnan ja hyvän kestävyyden raskaassa jäysteenpoistossa ja tasoituksessa. Käytön aikana tarkkuusmuotoillut jyvät murtuvat jatkuvasti hyvin teräviksi piikeiksi ja reunoiksi, jotka toimivat kuten veitset ja leikkaavat metallia puhtaasti, toisin kuin perinteiset hioma-aineet. Tämä varmistaa hyvän suorituskyvyn raskaissa sovelluksissa. Yksivaiheisissa jäysteenpoisto- ja viimeistelytehtävissä tarkkuusmuotoillut jyvät ovat kokonaan nopeasti hiovan laikan pinnoitteena, mikä lisää tuottavuutta. Scotch-Brite Rapid Cut laikat poistavat jäysteen ja tasoittavat reunat kaikentyyppisistä metalleista huippunopeasti, myös lämpöherkkyyden ollessa ongelma. Laikkojemme kuitujen puristetun, tiheän rakenteen ansiosta lujimmat ja tehokkaimmat hioma-aineemme toimivat siellä missä niitä tarvitaan ja antavat aina yhdenmukaisen viimeistelyn osa toisensa jälkeen. Tämä vähentää huomattavasti syvien naarmujen aiheuttamaa lisätyötä. Viimeistelylaikkojemme mukana toimitetaan 3M™ Roloc™ -kierteinen kiinnike, joka lisää kätevyyttä ja tuottavuutta tarjoamalla nopean ja helpon laikan vaihdon kannettavien työkalujen työvaiheiden välillä. Roloc järjestelmä mahdollistaa sekä laikan reunan että sen pinnan käytön ilman laitteiden kiinnityksen aiheuttamaa häiriötä. Roloc TR nopeasti vaihdettavat laikat ovat pieniä laikkoja, joissa on muovinen kierrenappi tai ruuvi, joka voidaan helposti ja nopeasti ruuvata Roloc TR -hioma-alustaan*, jotta käyttäjät voivat kätevästi vaihtaa laikkoja yksinkertaisella kiertoliikkeellä. Roloc TR -järjestelmä tarjoaa turvallisen kiinnityksen myös raskaissa sovelluksissa, ja monenlaisten 3M Roloc -laikkojemme avulla sovelluksesta toiseen vaihtaminen sujuu hetkessä. *Myydään erikseen

Suositellut käyttökohteet
 • Suositellaan kaikkien metallien jäysteenpoistoon ja hitsausten tasoitukseen
 • Käytetään haastaviin ja raskaisiin sovelluksiin

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).