1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Jäysteenpoisto- ja viimeistelylaikat
 6. Scotch-Brite™ Rapid Cut -viimeistelylaikka RC-UW, 76 mm x 6 mm x 9.5 mm, 9C XCS+

Scotch-Brite™ Rapid Cut -viimeistelylaikka RC-UW, 76 mm x 6 mm x 9.5 mm, 9C XCS+

 • 3M ID 7000046300
 • UPC 00051115667480

3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä hioo poikkeuksellisen nopeasti, ja sen suorituskyky on huomattavasti korkeampi kuin muilla markkinoiden viimeistely- tai puhdistuslaikoilla, esim. 3M™ Scotch-Brite™ CP- tai EXL-laikoilla.

Poikkeuksellisen pitkään kestävä laikka 3M:n tarkkuusmuotoillun keraamisen hiomajyvän sekä Scotch-Brite-verkkorakenteen ansiosta

Pysyy viileämpänä kiillottumien ja lämpörasituksen eliminoimiseksi

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä hioo poikkeuksellisen nopeasti, ja sen suorituskyky on huomattavasti korkeampi kuin muilla markkinoiden viimeistely- tai puhdistuslaikoilla, esim. 3M™ Scotch-Brite™ CP- tai EXL-laikoilla
 • Poikkeuksellisen pitkään kestävä laikka 3M:n tarkkuusmuotoillun keraamisen hiomajyvän sekä Scotch-Brite-verkkorakenteen ansiosta
 • Pysyy viileämpänä kiillottumien ja lämpörasituksen eliminoimiseksi
 • Tasaisesti pyörivä laikka
 • Helppo kiinnitysjärjestelmä

Scotch-Brite™ Rapid Cut -viimeistelylaikassa käytetään 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää ja Scotch-Brite-verkkorakennetta. Laikkamme tarjoaa tehokkaamman hionnan ja pidemmän keston jäysteenpoisto- ja tasoitussovelluksissa.

Käytä eri metallien tehokkaaseen jäysteenpoistoon ja viimeistelyyn kestävää ja suorituskykyistä Scotch-Brite™ Rapid Cut -laikkaa. Tasaisesti pyörivien laikkojemme hiontanopeus on jopa kolme kertaa suurempi kuin muiden markkinoilla olevien viimeistely- tai puhdistuslaikkojen, verrattuna esim. 3M Scotch-Brite™ CP- ja EXL-viimeistelylaikkoihin. Laikoissa on yhdistetty 3M:n kaksi edistyneintä tekniikkaa: Scotch-Brite verkkomateriaali ja 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä. Tämä mahdollistaa ensiluokkaisen ja yhdenmukaisen viimeistelyn, helppokäyttöisyyden, kestävyyden sekä käyttäjän turvallisuuden. Niissä on kolmiulotteinen verkkorakenne, johon 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä on upotettu kerroksellisesti. Suositellaan käytettäväksi penkkihiomakoneissa tai suorahiomakoneissa metallin työstöön. Käytetään viimeistelyyn ja pinnankäsittelyyn. Laikkoja on saatavilla erikokoisina (keskireikä 0,37” – 1”).

Suositellut käyttökohteet
 • Käytetään jäysteenpoistoon ja tasoitukseen metallin työstössä
 • Pinnankäsittelyyn ja viimeistelyyn

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Aliteollisuudenalat Metallinvalmistus, Turbiinimoottorit
Etupinnan leveys (metrinen) 6.35 mm
Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä) 76.2 mm
Hiontamateriaali Keramiikka
Karkeus Erittäin karkea+
Keskireiän halkaisija (metrinen) 9.525 mm
Käyttökohde Puhdistus
Käyttökohteet: All Metals
Liitteen tyyppi Keskireikä
Suurin nopeus 18100 rpm
Teollisuudenalat Kuljetus ja raskaat koneet, Metallintyöstö, eLentokonetekniikka
Tuotemerkit Scotch-Brite™
Tuotemuoto Pyörä