1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hioma-arkit ja -rullat
 5. Hiomakalvoarkit ja rullat
 6. 3M™ pyöreä maalivirheiden poistohioma-arkki, Ø32 mm, P2000, 33895

3M™ pyöreä maalivirheiden poistohioma-arkki, Ø32 mm, P2000, 33895

 • 3M ID 7100054390

Poistaa pölyulkonemat ja maalivirheet nopeasti ja tehokkaasti

Minimoi korjauksiin käytetyn ajan ja työn

Käyttö märkänä tai kuivana, upeat tulokset kaikilla alueilla

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Poistaa pölyulkonemat ja maalivirheet nopeasti ja tehokkaasti
 • Minimoi korjauksiin käytetyn ajan ja työn
 • Käyttö märkänä tai kuivana, upeat tulokset kaikilla alueilla
 • Lisää tuottavuutta

Pyöreä maalivirheiden 3M™-poistohioma-arkki poistaa pölyulkonemia ja maalivirheitä ennen konekiillotusta sekä vähentää naarmuja ja saa aikaan hienomman viimeistelyn. Arkkiamme voidaan käyttää märkänä tai kuivana ja sillä saa parempia tuloksia pienimmissäkin ja hankalimmin tavoitettavissa töissä.

Pyöreä maalivirheiden 3M™-poistohioma-arkki tehostaa kolarikorjaustöitä. Hioo pölyulkonemia ja maalivirheitä ennen konekiillotusta sekä vähentää naarmuja ja saa aikaan hienomman viimeistelyn. Arkkiamme voidaan käyttää märkänä tai kuivana ja sillä saa parempia tuloksia pienimmissäkin ja hankalimmin tavoitettavissa töissä. Pölyulkonemien poistamiseen ja liiallisen pintatekstuurin poistamiseen suurilla tai pienillä alueilla sopivat hienommat luokitukset: 1000, 1500, 2000. Ensimmäisten vaiheiden jälkeisten naarmujen hiomiseen kannattaa käyttää luokituksia 2500 tai 3000 yhdistämisajan vähentämiseksi. Tehokkaampi työskentely säästää aikaa ja rahaa. Saatavilla eri karkeuksilla moniin eri töihin, P1000–3000. Halkaisija 32 mm.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.