1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Jatkos- ja liitosteipit

3M™ 900 jatkosteippi

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Käytetään yleisiin jatkossovelluksiin kevyillä pinnoitetuilla papereilla

Pulppautuva: liukeneminen veteen ja emäksiin eliminoi riskin, että hylkypaperiin jää pulppautumatonta materiaalia; vastaa tai ylittää standardin TAPPI UM-213, prosessi A

Kestää erinomaisesti kuivauslämpötiloja aina jopa 204 °C:n asti

Näytä enemmän tietoja

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Käytetään yleisiin jatkossovelluksiin kevyillä pinnoitetuilla papereilla
 • Pulppautuva: liukeneminen veteen ja emäksiin eliminoi riskin, että hylkypaperiin jää pulppautumatonta materiaalia; vastaa tai ylittää standardin TAPPI UM-213, prosessi A
 • Kestää erinomaisesti kuivauslämpötiloja aina jopa 204 °C:n asti
 • Erinomainen tarttuvuus: poistaa pintakerroksen useimmilta papereilta, muun muassa useilta kevyiltä pinnoitetuilta (LWC) laaduilta
 • Liiman ja selkäaineen komponentit vastaavat ruokalisäainekoostumusvaatimuksia, jotka on asetettu Code of Federal Regulation -säädöksissä 21 CFR 176.170 ja 21 CFR 176.180

3M™ Pulppautuva kaksipuolinen jatkosteippimme 900 on ihanteellinen pysyviin limiliitoksiin pinnoitetuilla papereilla. Siinä yhdistyvät nopea välitön tarttuvuus ja erinomainen lämmönkestävyys.

Sopii erinomaisesti käytettäväksi kevyillä pinnoitetuilla papereilla Hyvän välittömän pidon ja erittäin hyvän lämmönkestävyyden yhdistelmä tekee 3M™ Pulppautuvasta kaksipuolisesta jatkosteipistä 900 ihanteellisen kevyille pinnoitetuille papereille, erityisesti syväpaino- ja offset-papereille. Se toimii hyvin myös monissa muissa jatkojalostussovelluksissa, jopa "emäspinnoituksissa" ja stearaattiliimauksissa. Suositeltu käyttökohde: • Pysyvät limiliitokset paperitehtaassa Säilyttää hylkypaperin puhtauden, toisin kuin käytettäessä pulppautumatonta jatkosmateriaalia Tämä on 0,06 mm paksu teippi, jonka ohuen kuidun molemmin puolin on sininen pulppautuva liima ja jossa on pulppautuva ja helposti irtoava voimapaperilineri. Teippi kestää erinomaisesti prosessilämpötiloja aina 204 °C:n asti. Pulppautuva rakenne tarkoittaa sitä, että liitosta ei tarvitse erotella hävikistä. Teipin vesiliukoisuus eliminoi riskin, että hylkypaperiin jäisi liimajäänteitä, kuten pulppautumattomasta materiaalista. Vastaa tai ylittää standardin TAPPI UM-213, prosessi A, joten se vähentää työvoimakuluja ja nostaa hylkypaperin arvoa. Kaikki liiman ja selkäaineen komponentit vastaavat ruokalisäainekoostumusvaatimuksia, jotka on asetettu Code of Federal Regulation -säädöksissä 21 CFR 176.170 ja 21 CFR 176.180. Pidä painokoneet käynnissä ja asiakkaasi lähellä 3M-tuotteita on käytetty vuosikymmeniä paperitehtaissa ja painotaloissa parantamaan työn prosessien ja tuotteiden laatua ja tehokkuutta. Voit aina luottaa 3M:n ratkaisuihin ja palveluihin kaikissa operaatioissasi aina paperien rullausjatkoksista painolaattojen kiinnittämiseen ja valmiin tuotteen pakkaamiseen.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.