1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Jatkos- ja liitosteipit

3M™ Kaksipuolinen teippi 9088-200

 • 3M ID B40070391

200 µm paksu teippi PET-alustalla ja liuotinvapaalla liimateknologialla

Korkea korkean lämpötilan leikkauslujuus soveltuu useaan käyttötarkoitukseen

Erinomainen välitön pito parantaa suorituskykyä

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 863KB)

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • 200 µm paksu teippi PET-alustalla ja liuotinvapaalla liimateknologialla
 • Korkea korkean lämpötilan leikkauslujuus soveltuu useaan käyttötarkoitukseen
 • Erinomainen välitön pito parantaa suorituskykyä
 • Kestää hyvin UV-säteilyä ja lämpöä sopien käytettökohteisiin ulko-olosuhteissa
 • Erinomainen läpinäkyvyys POP/POS-sovelluksissa
 • Suuri kuoritumislujuus useilla pinnoilla
 • Yhtenäinen ja homogeeninen pinnan ulkonäkö

3M™ Kaksipuolinen teippi 9088-200, Yleiskäyttöisten teollisuusteippien uusi standardi. Ihanteellinen teollisuuden yleiskäyttöteippi useisiin sovelluksiin. Aina kylttien tekemisestä ajoneuvo-, elektroniikka- ja laiteteollisuuteen voit luottaa 3M:n kykyyn rakentaa ja suojella brändiäsi, jotta sinä voit ottaa rauhallisesti.

Tarkoituksellista monipuolisuutta 3M™ Korkean suorituskyvyn kaksipuolinen teippi 9088-200 – yleisteippi, jota olet odottanut. Tässä kestävässä teipissä on korkea kuoriutumis- ja leikkauslujuus ja se kestää UV-valoa, kemikaaleja ja korkeita lämpötiloja. Sen pitkäaikainen pito tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon POP/POS-näytöille, valolaatikoille, kylteille, metallinvalmistukseen, kodinsisustukseen, paperien liittämiseen, pakkaamiseen ja moneen muuhun. Voimaa ja kestävyyttä 3M:n innovatiivinen paineherkkä liimateknologia (PSA) tekee 3M™ Korkean suorituskyvyn tuplapinnoitetusta teipistä 9088-200 ihanteellisen teipin useaan matalan ja korkean pintaenergian materiaalien liitostarkoituksiin, ja se perustuu perintöömme ja sitoumukseemme vähentää haihtuvien orgaanisten yhdisteiden päästöjä. Tämä toisiaan täydentävä yhdistelmä voimaa ja kestävyyttä saavutetaan liuotinvapaalla liimapinnoitusprosessilla, joka on hyväksi ympäristölle, tuotteen suorituskyvylle ja sinun käyttötarkoituksillesi.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.