3M™ Kaksipuolinen teippi 9832HL

 • 3M ID 7100104782

Kiinnittyy lujasti erilaisiin pintoihin, kuten moniin vaahtomuovi-, muovi- ja huopapintoihin

Ohut polyesteriselkäaine parantaa mittapysyvyyttä ja käsittelyä

Käytetään tavallisesti lastulevylle, melamiinille, korkeapainelaminaatille, puu-, vaneri-, muovi- ja vaahtomuovipinnoille

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kiinnittyy lujasti erilaisiin pintoihin, kuten moniin vaahtomuovi-, muovi- ja huopapintoihin
 • Ohut polyesteriselkäaine parantaa mittapysyvyyttä ja käsittelyä
 • Käytetään tavallisesti lastulevylle, melamiinille, korkeapainelaminaatille, puu-, vaneri-, muovi- ja vaahtomuovipinnoille
 • Kestävä 83# muovipinnoitettu lineri tekee tästä teipistä sopivan stanssaus- ja konvertointiprosesseihin
 • Teippi kestää lyhytkestoisen altistuksen jopa 120 °C lämpötilalle ja pitkäaikaisen altistuksen noin 65 °C lämpötilalle

3M™ kaksipuolinen teippi 9832HL tarttuu pitävästi ja tarjoaa suurta pitolujuutta moniin eri pintoihin. Ohut polyesteriselkäaine mahdollistaa tarkan mittapysyvyyden, joka helpottaa leikkaus- ja stanssauskäsittelyä Teippiä käytetään tavallisesti lastulevylle, melamiinille, korkeapainelaminaatille, puu-, vaneri-, muovi- ja vaahtomuovipinnoille.

Kiinnittyy useille eri pinnoille, mukaan lukien erilaiset muovit ja vaahtomuovit Kestävässä 3M™ kaksipuolisessa teipissä 9832HL on painettu 83# voimapaperilineri ja se on ihanteellinen stanssaus- ja laminointisovelluksiin. Kaksipuolinen teippi on vaihtoehto liimoille, ruuveille ja niiteille, ja sitä käytetään erilaisiin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi vaahtomuovilaminointiin ja tiivisteiden kiinnityksiin yleisessä teollisuuskäytössä. Suositellut käyttökohteet Yleinen vaahtomuovilaminointi Reunojen tiivistys Tiivisteiden kiinnitys Melamiinin kiinnitys Akryyliliima, joka ei sisällä liuottimia ja antaa yhtenäisen ja kestävän liitoksen 3M™ liima 300MP kiinnittyy lujasti erilaisiin vaahtomuovipintoihin, muoveihin ja huopamateriaaleihin, ja sillä on hyvä leikkauslujuus korkeissa lämpötiloissa. Liimakerrosten välinen ohut ja kestävä polyesteriselkäaine (PET) parantaa 3M™ kaksipuolisen teipin 9832HL käsittelyominaisuuksia ja lujuutta. Kaksipuoliset teipit sopivat moniin eri kiinnitystarkoituksiin Tavallisesti kaksipuolisessa teipissä on kuituvahvistettu kalvoselkä, jonka molemmin puolin on tarttuva liimapinta. Nämä teipit voi kiinnittää käsin tai teippauslaitteella. Parempia ideoita pinnalle tieteen ja innovaation avulla Teemme 3M teollisuusteipit ja -liimat osastolla jatkuvaa tuotekehitystä ja hyödynnämme liittämisteknologioita sellaisten innovatiivisten ratkaisujen kehittämisessä, jotka parantavat yritysten suunnittelu- ja tuotantoprosesseja kaikkialla maailmassa. Teknologiamme auttavat asiakkaitamme tarjoamaan kilpailukykyisiä tuotteita markkinoille nopeammin ja tehokkaammin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.