1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Pintasuojamateriaalit
 5. Dirt Trap -materiaalit ja annostelijat

3M™ Dirt Trap -suojausmateriaalin annostelija

 • 3M ID 7100003285
 • UPC 00051131368620

Hyväksytty osa 3M™ Dirt Trap -suojausjärjestelmää

Annostelee helposti 3M™ Dirt Trap -suojausmateriaalia

Voimakkaat magneetit kiinnittävät yksikön pystysuorille metallipinnoille

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 774KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Hyväksytty osa 3M™ Dirt Trap -suojausjärjestelmää
 • Annostelee helposti 3M™ Dirt Trap -suojausmateriaalia
 • Voimakkaat magneetit kiinnittävät yksikön pystysuorille metallipinnoille
 • Magneettien ansiosta annostelijan voi siirtää

3M™ Dirt Trap -suojausmateriaalin annostelija varastoi ja annostelee 3M™ Dirt Trap -suojausmateriaalia. Materiaalin annostelijassamme on vahvoja magneetteja, joiden avulla sen voi kiinnittää pystysuoriin metallipintoihin Dirt Trap -materiaalipeitteen annostelua ja käyttöä varten.

Rullaa oikea määrä 3M™ Dirt Trap -suojausmateriaalia 3M™ Dirt Trap -suojausmateriaalin annostelijalla. Kestävässä ja metallisessa materiaalin annostelijassamme on vahvoja magneetteja, joiden avulla sen voi kiinnittää pystysuoriin metallipintoihin Dirt Trap -materiaalipeitteen annostelua ja käyttöä varten. Sen voi asentaa minne tahansa ja rullata siitä materiaalia. Magneettien ansiosta annostelijan voi siirtää paikasta toiseen tarvittaessa. 3M™ Dirt Trap -suojausmateriaalin asentamisohjeet seiniin ⦁ Asenna ensimmäinen osio lattian lähelle ja työskentele siitä ylöspäin ⦁ Kiinnitä annostelija viereiseen seinään ⦁ Vedä kangasta ulos maalaamon pituinen pala ⦁ Käytä maalaustyynyä materiaalin toisen pään kiinnittämiseksi nurkkaan ⦁ Siirry työskennellessäsi annostelijaa kohti ja kiinnitä materiaali seinään ⦁ Leikkaa materiaali annostelijan kohdalla ⦁ Käy läpi koko seinä maalaustyynyllä, jotta materiaali on varmasti kiinnittynyt kunnolla ⦁ Kiinnitä annostelija uudelleen toisen osion tasolle ⦁ Kiinnitä materiaali osittain ensimmäisen osion päälle (1 tuuman verran tai vähemmän) ⦁ Käytä samaa periaatetta muiden kolmen seinän asennuksiin ⦁ Kun kolmas osio on asennettu, leikkaa irti osat ikkunoiden ja valojen kohdalta ⦁ Tärkeää: Materiaali tulee korvata ennen kuin 150 kuumennussykliä on täynnä, jotta se irtoaa siististi ja helposti

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Vastaavia Tuotteita

Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 304.8 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä) 615.95 mm
Käyttökohde Annostelu
Tuotemerkit 3M™
Tuotteen tyyppi Annostelija
Tuotteen väri Punainen