3M™ Dirt Trap -suojausmateriaalin asennustyökalut

  • 3M ID 7000045516
  • UPC 00051131368651

Levittää nopeasti 3M™ Dirt Trap -suojausmateriaalia lattioille ja seinille ja takaa puhtaammat ja kirkkaammat työalueet

Materiaalirullat ladataan nopeasti yksinkertaisella pihtiliikkeellä

Sujuvasti liikkuvaa levitintä voi työntää tai vetää ilman purkamista, mikä helpottaa ja nopeuttaa levitystä.

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 774KB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Levittää nopeasti 3M™ Dirt Trap -suojausmateriaalia lattioille ja seinille ja takaa puhtaammat ja kirkkaammat työalueet
  • Materiaalirullat ladataan nopeasti yksinkertaisella pihtiliikkeellä
  • Sujuvasti liikkuvaa levitintä voi työntää tai vetää ilman purkamista, mikä helpottaa ja nopeuttaa levitystä
  • Kestävä metallirakenne varmistaa pitkän käyttöiän

3M™ Dirt Trap -suojausmateriaalin asennustyökalut ovat kestäviä ja helposti siirrettäviä laitteita, joilla 3M™ Dirt Trap -suojausmateriaali (valkoinen) voidaan asentaa maalauskammioon sekä muihin suojausta vaativiin kohteisiin korikorjaamossa. Seinä- ja lattiamateriaalin asennuslaitteet pitävät rullat tukevasti paikoillaan ja varmistavat sujuvan asennuksen.

Erityisesti 3M™ Dirt Trap -suojausmateriaalin asennusta varten suunnitelluilla 3M™ Dirt Trap -asennuslaitteella seinien ja lattioiden suojaaminen maalilta, pölyltä ja muilta epäpuhtauksilta on helppoa. Kestävissä asennuslaitteissa on pihtipidike, johon voidaan kiinnittää eri levyisiä 3M™ Dirt Trap -suojausmateriaalirullia. Asentajan tarvitsee ainoastaan napsauttaa rulla paikalleen. Seinäasennuslaitteen (PN36866) korkeutta voidaan säätää, ja se kulkee sujuvasti materiaalia asennettaessa. Lattia-asennuslaitteessa (PN36865) on kääntyvä kahva, jonka ansiosta sitä voidaan työntää ja vetää ilman lisätoimenpiteitä. Vaahtorullat pitävät materiaalin kiinni seinässä ja lattiassa, joten se levittyy tasaisesti ilman ryppyjä. 3M™ Dirt Trap -suojausmateriaalin säännöllinen käyttö auttaa vähentämään puhdistuskustannuksia, pitämään tilan siistinä ja säilyttämään työtilan laadukkaana. Tärkeää: Älä peitä lattian ilmanvaihtoritilää (materiaali saattaa estää ilmavirtauksen).

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).