Scotch® Lasikuituteipin käsikatkaisulaite H10

 • 3M ID B40069578

Hyvä hallittavuus ja helppo käyttö yhdellä kädellä

Suunniteltu erityisesti kapeille teipeille, joiden leveys on 12–25 mm

Tehokas, kestävä ja kevyt muovirakenne kestää vaativissa työympäristöissä

Näytä enemmän tietoja

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Hyvä hallittavuus ja helppo käyttö yhdellä kädellä
 • Suunniteltu erityisesti kapeille teipeille, joiden leveys on 12–25 mm
 • Tehokas, kestävä ja kevyt muovirakenne kestää vaativissa työympäristöissä
 • Kannettava ja kevyt käsikäyttöinen yksikkö voidaan ottaa mukaan minne tahansa
 • Hiiliteräksinen terä vetäytyy sisään turvallisempaa käyttöä varten ja säilyttää terävyytensä leikata helposti lasikuituteippejä

Scotch® Lasikuituteipin käsikatkaisulaite H10 on kannettava, tehokas ja kestävä käsikäyttöinen yksikkö, joka on suunniteltu erityisesti pakkausten tiivistyskäyttötarkoituksiin Scotch®-lasikuituteippejä käyttäen.

Scotch® Lasikuituteipin käsikatkaisulaite H10 tarjoaa käyttömukavuutta ja hallittavuutta kevyessä käsikatkaisulaitteessa, joka on valmistettu kestävästä muovista. Tällainen rakenne tarjoaa kestävyyttä ja liikuteltavuutta, mikä tekee laitteesta ihanteellisen varastoihin sekä lähetys- ja toimistoympäristöihin, joissa kapeita lasikuituvahvisteisia teippejä käytetään. Teipinkatkaisulaitteen terävä, hiiliteräksinen terä leikkaa lasikuituteippirullia, joiden leveys voi olla 12–25 mm. Terä vetäytyy sisään turvallisempaa käyttöä varten. Scotch® käsikäyttöinen teipinkatkaisulaite on välttämätön työväline aina, kun tuotteita käsitellään, uudelleenpakataan tai valmistellaan jakelua varten. Kuluttajahyödykkeet, elektroniikka, elintarvikkeet, yleiset teollisuustuotteet, lääketieteelliset tuotteet, toimistotarvikkeet, huolto- ja kunnossapitotyöt, paperi- ja painotuotteet, varastot, tehtaat, sähköisen kaupankäynnin lähetykset ja vähittäismyynnin jakelupisteet ovat joitakin esimerkkejä näiden työvälineiden käyttösovelluksista. Pakettien sulkemisen lisäksi teipinkatkaisulaitteet ovat hyödyllisiä myös liittämis-, vahvistamis- ja niputtamistoimenpiteissä sekä muissa operaatioissa. Käsikäyttöinen teipinkatkaisulaite on kevyt ja pienikokoinen sekä soveltuu lähes mihin tahansa tuotantotarpeeseen

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.