3M™ Neopreenikontaktiliima 1300

  • Kiinnittää neopreeni, styreenibutadieeni- ja butyylikumeja moniin eri pintoihin
  • Erinomainen kosteuden- ja lämmönkestävyys, kestää 148 °C lämpötiloja
  • Voidaan käyttää kontakti- tai märkäliimana
  • Saatavana tuubeissa, purkeissa tai sangoissa
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
All Options
Sulje

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Lisätietoja
  • Kiinnittää neopreeni, styreenibutadieeni- ja butyylikumeja moniin eri pintoihin
  • Erinomainen kosteuden- ja lämmönkestävyys, kestää 148 °C lämpötiloja
  • Voidaan käyttää kontakti- tai märkäliimana
  • Saatavana tuubeissa, purkeissa tai sangoissa
  • Yhteensopiva teollisten ruiskutusvälineiden kanssa

3M™ Neopreenikontaktiliima 1300 on monipuolinen, liuotinpohjainen liima. Se saavuttaa hyvän käsittelylujuuden välittömästi ja kestää hyvin lämpöä. Sitä käytetään yleisesti useimpien kumi- ja tiivistemateriaalien liimauksessa. Se käy myös pinta-alaltaan suurien kumipäällysteiden ja pehmusteiden liimaamiseen.

Monipuolinen kumi- ja tiivisteliima 3M™ Neopreenikontaktiliima 1300 on yksi monipuolisimmista liuotinpohjaisista kumi- ja tiivisteliimoistamme. Tämä liima kiinnittää neopreeni-, styreenibutadieeni- ja butyylikumeja sekä regeneroituja kumeja metalliin, puuhun ja useimpiin muoveihin. 3M™ Neopreenikontaktiliima 1300 on erittäin hyvin lämpöä ja vettä kestävä, jopa 148 °C lämpötilassa toimiva, nopeasti kuivuva liima. Aikaa on silti riittävästi asetteluun ja säätöihin työtahdin hidastumatta.

Suositellut käyttökohteet

Yleiset huolto- ja korjaustyöt Kiinnittää kumitiivisteitä metallipintoihin Yleiset liimaustyöt (ei käy EPDM-kumin tai termoplastisen olefiinin liimaukseen) Kiinnittää kumin moniin eri pintoihin Kumin korjaus

Yleiskäyttöinen huolto- ja korjausliima teollisilla ominaisuuksilla 3M™ Neopreenikontaktiliima 1300:sta on monipuolisuutensa ansiosta tullut yksi suosituimmista huolto- ja korjaustöissä käytettävistä yleisliimoista. 3M™ Neopreenikontaktiliima 1300 on saatavana tuubeissa, purkeissa ja sangoissa, joten se sopii käytettäväksi myös laajan mittakaavan liimaustöissä. Liima on lisäksi ruiskutettavissa teollisuuskäyttöön sopivilla ruiskutusvälineillä.

Liiman käyttö 3M™-liiman levittäminen on aina yksinkertaista, tehtiin se sitten ruiskuttamalla, siveltimellä tai telalla. Aloita levittämällä liimaa huolellisesti pinnalle niin paljon, että se peittää pinnan tasaisesti. Levittämällä liimaa päällekkäisillä vedoilla pitäisi yhden kerroksen riittää useimpien materiaalien kanssa. Toimiva liimakerros saadaan kun pinnasta 80 % tai enemmän peittyy. Jotkin pinnat, mukaan lukien huokoiset materiaalit, saattavat tarvita toisen kerroksen. Levittääksesi uuden kerroksen liimaa sinun täytyy vain odottaa, että olemassa oleva liima on kosketuskuiva, ja levittää sitten toinen kerros.

Tiedostot
Markkinointimainosvideot