3M™ Luja 94 CA

 • 3M ID B40069395

Suuri kiintoainepitoisuus lisää liiman peittävyyttä, luo kestävän liitoksen ja vähentää imeytymistä

Ainutlaatuinen, tasainen suihke ja jälkimuotoiltava kestävyys

Nopea kuivuminen nopeuttaa kokoonpanoa.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Suuri kiintoainepitoisuus lisää liiman peittävyyttä, luo kestävän liitoksen ja vähentää imeytymistä
 • Ainutlaatuinen, tasainen suihke ja jälkimuotoiltava kestävyys
 • Nopea kuivuminen nopeuttaa kokoonpanoa
 • Erittäin hyvä lämmön- ja kosteudenkestävyys suojaa liitosta

Kehitimme jälkimuovautuvan 3M™ Luja 94 CA -sylinterisprayliiman ainutlaatuisen martioidun ruiskutuskuvion, jonka avulla saat lujan, jälkimuovattavan liimauksen moniin vaativiin pintoihin, kuten koristelaminaattiin, metalliin ja joihinkin kumeihin. Se on suunniteltu antamaan kosteutta ja lämpöä kestävän liimaustuloksen (jopa 98 °C).

Käytetään yleisesti puutöissä, vene- ja laivateollisuudessa, huonekaluissa ja erityisajoneuvoissa. Tämä näppärä liima on pakattu esipaineistettuun säiliöön, mikä tarjoaa sille helppokäyttöisen annostelujärjestelmän, joka ei tarvitse huoltoa. 3M™ Luja sylinterisprayliima 94 CA on esimerkki sitoutumisestamme kestävään kehitykseen. Ei sisällä otsonikerrosta heikentäviä kloorifluorihiilivetyjä (CFC). 3M Sylinterisprayliimat - kannettava ja omavarainen paineastiajärjestelmä. Ne ovat kannettavia, ja laitteistoon ei tarvitse juuri investoida eikä sitä tarvitse juuri huoltaa. Jokainen säiliö on itsenäinen, paineistettu ja heti valmis käyttöön. Niiden optimoitu ruiskutuskuvio vähentää hukan määrää ja maksimoi liimojen peittävyyden. Tarjoamme kattavan valikoiman ruiskutettavia liimoja, jotka ovat olennainen osa monia eri teollisuudenaloja ilmailusta puuteollisuuteen. 3M.n ruiskutettavien liimojen avulla paperin, muovin, pahvin, vaahtomuovin, metallin ja monen muun liimaus tapahtuu vain yhdellä kosketuksella. Suurimmalla osalla 3M:n ruiskutettavista liimoista on hallittu suihkekuvio, mikä minimoi yliruiskutukset, puhdistuksen tarpeen ja käyttämättä jäävän liiman määrän.

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.