1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomanauhat
 5. Hiomakangasnauhat
 6. 3M™ Trizact™ 407EA -hiomakangasnauha

3M™ Trizact™ 407EA -hiomakangasnauha

 • 3M ID B40068764

Trizact™ hiomatuotteet voivat kestää jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet

Jäähdytysaine alentaa käyttölämpötilaa, mikä vähentää osien värimuutosten riskiä

Joustavan JE-painoisen taustan avulla hioma-aine voi seurata pinnanmuotoja ja reagoida pinnan virheisiin huippulaatuista viimeistelyä varten

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Trizact™ hiomatuotteet voivat kestää jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet
 • Jäähdytysaine alentaa käyttölämpötilaa, mikä vähentää osien värimuutosten riskiä
 • Joustavan JE-painoisen taustan avulla hioma-aine voi seurata pinnanmuotoja ja reagoida pinnan virheisiin huippulaatuista viimeistelyä varten
 • Saatavilla karkeusasteina A110–A20

Käytä 3M™ Trizact™ 407EA kangasnauhaa, jossa on joustava JE-painoinen selkäosa. 407EA nauhamme on saatavilla karkeusasteina A110–A20.

3M™ Trizact™ 407EA kangasnauha tasoittaa ja kiillottaa tehokkaasti erilaisia metallimateriaaleja kevyen paineen mitoituksessa ja viimeistelyssä. 407EA nauhamme on saatavilla karkeusasteina A110–A20. Joustavan JE-painoisen taustan avulla hioma-aine voi seurata pinnanmuotoja ja reagoida pinnan virheisiin huippulaatuista viimeistelyä varten. Hiomatuotteessa on jäähdytysainetta, joka pitää sen viileänä ja vähentää lämmöstä aiheutuvien pinnan värivirheiden ja käpristymisten riskiä. 3M Trizact hiomatuotteet elävöittävät kevyttä mitoitus- ja viimeistelytyötä vähentämällä käsittelyvaiheita, lisäämällä kapasiteettia ja luomalla yhdenmukaisuutta. Suuria etuja saadaan myös 3M:n mikroreplikoinniksi kutsutusta tekniikasta. Mikroreplikoinnin aikana pienet kolmiulotteiset, pyramideja muistuttavat rakenteet kiinnittyvät taustaan. Näissä pyramideissa on mineraalikerroksia, jotka alkavat toistuvassa käytössä murtua ja paljastaa jatkuvasti tuoreita mineraaleja. Tämä mineraalien uusiutumissykli ylläpitää hioma-aineen terävyyttä. Jatkuva terävä hionta vähentää tarvetta vaihtaa hiomatuotteita, mikä lisää kapasiteettia ja tuottavuutta. Lisäksi, koska mineraali jakautuu tasaisesti hiomapinnalle, kosketus työkappaleeseen on kiinteä, ei epätasainen, ja hionta yhtenäinen.

Suositellut käyttökohteet
 • Tasoittaa ja kiillottaa tehokkaasti erilaisia metallimateriaaleja kevyen paineen mitoituksessa ja viimeistelyssä

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.