1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Määrämittaiset hiomatuotteet
 5. 3M™ Trizact™ 953FA - hiomakangas eri kokoja

3M™ Trizact™ 953FA - hiomakangas eri kokoja

 • 3M ID B40068500

Trizact™ hiomatuotteet voivat kestää jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet

Kestävä XF-painoinen kangas lisää joustavuutta

Keraaminen hiomajyvä tuottaa vähän lämpöä ja hioo erinomaisesti

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Trizact™ hiomatuotteet voivat kestää jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet
 • Kestävä XF-painoinen kangas lisää joustavuutta
 • Keraaminen hiomajyvä tuottaa vähän lämpöä ja hioo erinomaisesti
 • Ihanteellinen, kun tarvitaan aggressiivisempaa hiontaa

Käytä 3M™ Trizact™ 953FA kangasta, joka on valmistettu keraamisesta jyvästä, joka on liimattu XF-painoiselle kangasselälle. 953FA kankaastamme on karkeusasteet A160–A6. Saatavana erikokoisina.

Käytä 3M™ Trizact™ 953FA kangasta mitoitukseen ja tasoitukseen rautaisten, ruostumatonta terästä olevien tai raudattomien työkappaleiden märissä pyörtö- tai tasohiontasovelluksissa. 953FA kankaasta on tilattavissa eri kokoja. XF-painoinen selkä on vähemmän jäykkä kuin YF-painoinen, mikä tasapainottaa kestävyyden ja joustavuuden. Näiden ominaisuuksien ansiosta se sopii hyvin viimeistelysovelluksiin, jotka edellyttävät vankkaa hiomatuotetta, joka on silti herkkä pinnan epäsäännöllisyyksille. Tässä kangasselässä käytetään myös hartsiliimaa, joka on suunniteltu erityisesti vastustamaan hionnan aikana tapahtuvaa lämpöheikkenemistä ja kemiallista heikkenemistä. Se tuottaa erinomaisia tuloksia monille eri metalleille, kuten titaanille, zirkoniumille ja muille seoksille, joten laatu, kapasiteetti ja säästöt ovat huippuluokkaa. 953FA kankaasta on saatavilla karkeusasteet A160–A6. Lisäksi A300 on saatavilla jäykemmällä YF-painoisella selällä. Keraamisissa seostuotteissa on alumiinioksidia sekoitettuna keraamiseen jyvään, mikä tekee hiomatuotteesta kovemman ja pidentää sen käyttöikää. Täydellisesti aineenpoistoon sopivat keraamiset hiomatuotteet on suunniteltu murtumaan säännöllisesti, ja ne kestävät suurta lämpöä ja jännitystä. Tämä keraaminen alumiinioksidiseos ylittää alumiinioksidihiomatuotteet sekä hiomanopeudeltaan että kestävyydeltään. 3M Trizact hiomatuotteet elävöittävät kevyttä mitoitus- ja viimeistelytyötä vähentämällä käsittelyvaiheita, lisäämällä kapasiteettia ja luomalla yhdenmukaisuutta. Suuria etuja saadaan myös 3M:n mikroreplikoinniksi kutsutusta tekniikasta. Mikroreplikoinnin aikana pienet kolmiulotteiset, pyramideja muistuttavat rakenteet kiinnittyvät taustaan. Näissä pyramideissa on mineraalikerroksia, jotka alkavat toistuvassa käytössä murtua ja paljastaa jatkuvasti tuoreita mineraaleja. Tämä mineraalien uusiutumissykli ylläpitää hioma-aineen terävyyttä. Jatkuva terävä hionta vähentää tarvetta vaihtaa hiomatuotteita, mikä lisää kapasiteettia ja tuottavuutta. Lisäksi, koska mineraali jakautuu tasaisesti hiomapinnalle, kosketus työkappaleeseen on kiinteä, ei epätasainen, ja hionta yhtenäinen. 3M Trizact hiomatuotteet soveltuvat ainutlaatuisesti projekteihin, joissa on kovat tekniset vaatimukset – lääketieteen implanteista ja kirurgisista työkaluista auton vaihteiston komponentteihin – ja ne tuottavat yhdenmukaisen viimeistelyn osa toisensa jälkeen.

Suositellut käyttökohteet
 • Mitoitukseen ja tasoitukseen rautaisten, ruostumatonta terästä olevien tai raudattomien työkappaleiden märissä pyörtö- tai tasohiontasovelluksissa

Tyypilliset Ominaisuudet

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.