1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Pakkausteipit
 5. Pakkausteipit
 6. Scotch®-pakkausteippi 610 lämmönkestävä teippi kevyeen käyttöön

Scotch®-pakkausteippi 610 lämmönkestävä teippi kevyeen käyttöön

3M ID B40067770
 • Kirkas kalvoteippi, paksuus 0,036 mm (1,4 mil), korkeiden lämpötilojen käyttökohteisiin, joissa lämpötila on enintään 149 °C (300 °F)
 • Liima irtoaa siististi teippiä venytettäessä vahingoittamatta pakkausmerkintöjä tai toimitusohjeita
 • Ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka tuottaa vähemmän jätettä kuin tavallinen pakkauskelmu
 • Kumiliima tarttuu lujasti vaikeasti tarttuviin muoveihin
 Lisää
Näytä kaikki tiedot

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Vetolujuus (metrinen)
40,2 N/100mm
Ytimen koko (metrinen)
76,2 mm
Lisätietoja
 • Kirkas kalvoteippi, paksuus 0,036 mm (1,4 mil), korkeiden lämpötilojen käyttökohteisiin, joissa lämpötila on enintään 149 °C (300 °F)
 • Liima irtoaa siististi teippiä venytettäessä vahingoittamatta pakkausmerkintöjä tai toimitusohjeita
 • Ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka tuottaa vähemmän jätettä kuin tavallinen pakkauskelmu
 • Kumiliima tarttuu lujasti vaikeasti tarttuviin muoveihin
 • Paketointi, niputus, kiinnitys, kokoonpano, liittäminen, korjaus, suljenta, jatkokset, yhdistäminen, kevyet pakkaukset, sulkeminen ja annostelu

3M-Matic™-laatikonsulkijan kolmen läpän taittolaite on lisävaruste, joka auttaa laatikon kansien taittelussa laatikon lähestyessä teippauspäitä. Kolmen läpän taittolaite on suunniteltu siten, että käyttäjä voi taittaa ainoastaan laatikon takimmaisen läpän ja työntää laatikon sulkijaan. Lisävaruste taittaa nopeasti kolme muuta läppää, mikä auttaa parantamaan tuottavuutta.

Kirkas kaksipuolinen teippi korkeiden lämpötilojen käyttökohteisiin Kevyeen käyttöön tarkoitettu Scotch®-pakkausteippi 610 on kirkas kalvoteippi, joka sopii käytettäväksi etenkin korkean lämpötilan käyttökohteissa. Teippiä käytetään tavallisesti merkitsemiseen ja yleisiin pakkaussovelluksiin, joissa vaaditaan korkeaa lämpötilankestoa. Luonnonkumiliiman ansiosta teipillä on suuri välitön pitävyys ja se tarttuu erilaisiin materiaaleihin, myös vaikeasti tarttuviin muoveihin. Selkämateriaalin kalvopinta parantaa lämmönkestävyyttä. Suositellut käyttökohteet: Merkitsemistyöt korkeissa lämpötiloissa, yleiset pakkaussovellukset, luotettava ratkaisu kevyisiin sovelluksiin Kevyeen käyttöön tarkoitettu Scotch®-pakkausteippi tarttuu välittömästi ja pysyvästi sekä kestää kosteutta ja kemikaaleja. Monipuolisesta pakkausteippivalikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja eri selkäainemateriaaleilla ja liima-aineilla, jolloin jokaiseen käyttökohteeseen löytyy oikea ratkaisu. Hyödynnä vahvan mutta kevyen pakkausteipin edut ja selätä jokapäiväiset haasteet pakkaussovelluksissa tai väliaikaisissa kiinnitystöissä.

Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.