1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Fleksopainolevyjen kiinnitysteipit

3M™ Cushion-Mount™ E1820 kuvalaattateippi

 • 3M ID 7000042365

Sininen kuvalaattateippi tehokkaalla ilmanpoisto-ominaisuudella

Paksuus 0,51 mm

Kova

Näytä enemmän tietoja

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Sininen kuvalaattateippi tehokkaalla ilmanpoisto-ominaisuudella
 • Paksuus 0,51 mm
 • Kova
 • Teipin paksuuden tarkka kontrollointi sallii painajan käyttää painotyössä useata vaahtotiheyttä, jotta painotuloksen laatu on optimaalinen
 • Easy Mount -lineri luo mikrokanavia molempiin liimapintoihin. Risteävä kuvio poistaa ilman teipin ja sylinterin/holkin välistä tai teipin ja laatan välistä. Tuottavuus kasvaa, käsittelyaika lyhenee ja painovirheet poistuvat

Kiinnitä polymeeripainolaattoja painosylintereihin 3M™ Cushion-Mount™ Plus kuvalaattateipillä E1820. 0,51 mm paksu sininen kaksipuolinen vaahtoteippimme ilmanpoisto-ominaisuudella ja laatan helpon irrottamisen takaavalla liimalla. Sitä käytetään laatoissa, joissa on hieman enemmän yhtenäistä väripintaa kompakti- ja rasteripintayhdistelmissä.

3M™ Cushion-Mount™ Plus kuvalaattateippi E1820 on suunniteltu kiinnittämään flexopainolaattoja sylintereihin tai holkkeihin. Se takaa laadukkaita tuloksia töissä, joissa on hieman enemmän yhtenäistä väripintaa kompakti- ja rasteripintayhdistelmissä. Easy Mount -linerimme luo mikrokanavia molempiin liimapintoihin. Risteävä kuvio luo liimaan jatkuvan ja pysyvän mikrokanavien verkoston, joten ilma pääsee karkaamaan teipin ja sylinterin/holkin välistä tai teipin ja laatan välistä. Liima-aine teipin suojapaperipuolella (laattapuoli) on suunniteltu polymeeripainolaattojen kiinnitykseen, sillä on erinomainen pitokyky painatuksen aikana ja se irtoaa siististi laatasta poistettaessa. Liima teipin suojapaperittomalla puolella (sylinteripuoli) on suunniteltu flexopainokoneiden sylintereihin tai holkkeihin, joihin se on helppo kiinnittää, ja se irtoaa siististi poistettaessa.

Tyypilliset Ominaisuudet

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Vastaavia Tuotteita

Ensisijainen taustapaperin paksuus (metrinen) 0.11 mm
Ilmanpäästö Kyllä
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 457 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä) 23 m
Komposiittiholkit Kyllä
Levityspaksuus (metrinen) 0.5 mm, 0.508 mm
Liimatyyppi Differentiaaliakrylaatti
Painolaatu (sarja) 18-sarja
Suojalineri Monipinnoitettu polyesteri
Tausta materiaali Polyeteenivaahto
Taustan paksuus (metrinen) 0.559 mm
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen) 0.56 mm
Tulostuslaatu Yhdistelmäpainatus - Luja
Tuotemerkit Cushion-Mount™
Tuotteen väri Sininen
Uretaaniholkit Kyllä