3M™ 906 liitosteippi

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Erittäin tarttuva liima hyvällä leikkauslujuudella lentäviin liitoksiin ja rullan aloituksiin

Täysin pulppautuva rakenne tarkoittaa sitä, että liitosta ei tarvitse erotella hävikistä: vastaa tai ylittää standardin TAPPI UM-213, prosessi A

Liiman ja selkäaineen komponentit vastaavat ruokalisäainekoostumusvaatimuksia, jotka on asetettu Code of Federal Regulation -säädöksissä 21 CFR 176.170 ja 21 CFR 176.180.

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 493KB)

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Erittäin tarttuva liima hyvällä leikkauslujuudella lentäviin liitoksiin ja rullan aloituksiin
 • Täysin pulppautuva rakenne tarkoittaa sitä, että liitosta ei tarvitse erotella hävikistä: vastaa tai ylittää standardin TAPPI UM-213, prosessi A
 • Liiman ja selkäaineen komponentit vastaavat ruokalisäainekoostumusvaatimuksia, jotka on asetettu Code of Federal Regulation -säädöksissä 21 CFR 176.170 ja 21 CFR 176.180
 • Kestää erinomaisesti jopa 204 °C:n lämpötiloja

3M™ Pulppautuva jatkosteippi 906W on suunniteltu lentäviin liitoksiin paperitehtaiden off-machine -päällystykoneilla. Teipissämme on helposti irrotettava, puolivalkaistu ja pulppautuva suojapaperi.

Teollisuuden vakiovalinta lentäviin liitoksiin 3M™ Pulppautuva jatkosteippi 906W on ollut teollisuuden vakiovalinta lentäviin liitoksiin, sillä se tarjoaa hyvän välittömän tarttuvuuden ja erinomaisen leikkauslujuuden. 0,075 mm valkoisen teippimme ohuen kuidun molemmat puolet on laminoitu erittäin tarttuvalla pulppautuvalla liimalla, jossa on hyvä leikkauslujuus ja siinä on pulppautuva ja helposti irtoava voimapaperilineri. Teippi kestää erinomaisesti lämpötiloja aina 204 °C:n asti. Suositellut käyttökohteet: • Lentävät liitokset off-machine -päällystyskoneilla • Liitosteippi automatisoituihin liitoslaitteisiin Estää hylkypaperin saastumisen pulppautumattomalla liitosmateriaalilla Pulppautuva rakenne tarkoittaa sitä, että liitosta ei tarvitse erotella hävikistä. Teipin vesiliukoisuus eliminoi riskin, että hylkypaperiin jäisi liimajäänteitä, kuten pulppautumattomasta materiaalista. Vastaa tai ylittää standardin TAPPI UM-213, prosessi A, joten se vähentää työvoimakuluja ja nostaa hylkypaperin arvoa. Kaikki liiman ja selkäaineen komponentit vastaavat ruokalisäainekoostumusvaatimuksia, jotka on asetettu Code of Federal Regulation -säädöksissä 21 CFR 176.170 ja 21 CFR 176.180. Teippiä ei suositella viimeisteltyjen rullien liitoksiin tai tilanteisiin, joissa voi tapahtua valumista tai vuotoa. Pidä painokoneet käynnissä ja asiakkaasi lähellä 3M-tuotteita on käytetty vuosikymmeniä paperitehtaissa ja painotaloissa parantamaan työn prosessien ja tuotteiden laatua ja tehokkuutta. Voit aina luottaa 3M:n ratkaisuihin ja palveluihin kaikissa operaatioissasi aina paperien rullausjatkoksista painolaattojen kiinnittämiseen ja valmiin tuotteen pakkaamiseen.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.