1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Paperi- ja maalarinteipit
 5. Paperiteipit
 6. Scotch® maalarinteippi 250, Beige, 25 mm x 55 m, 36/pakk, 25025

Scotch® maalarinteippi 250, Beige, 25 mm x 55 m, 36/pakk, 25025

 • 3M ID 7000001488
 • UPC 00021200028762

Irtoaa ilman liimajäämiä mm. maali-, pinnoite- ja jauhemaalipinnoista

Erittäin tarttuva liima-aine takaa välittömän kiinnittymisen

Selkämateriaalin rakenne ehkäisee teipin tahatonta repeytymistä ja murtumista

Näytä enemmän tietoja

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Irtoaa ilman liimajäämiä mm. maali-, pinnoite- ja jauhemaalipinnoista
 • Erittäin tarttuva liima-aine takaa välittömän kiinnittymisen
 • Selkämateriaalin rakenne ehkäisee teipin tahatonta repeytymistä ja murtumista
 • Teippi irtoaa vaivattomasti rullasta ja se on helppo repäistä poikki. Sitä on myös helppo muotoilla, mikä helpottaa kohdistusta

Scotch®-maalarinteippiä 250 käytetään laadunvalvonnassa maalin kiinnittymisen testausteippinä. Liima-aineen koostumus tarjoaa välittömän tarttuvuuden ja kestävä selkämateriaali ehkäisee tahatonta repeytymistä. Soveltuu erinomaisesti myös niputus- ja pakkaussovelluksiin.

Teipissä on hyvä tarttuvuus ja se irtoaa ilman liimajäämiä Scotch®-maalarinteipissä 250 on kumiliima, joka kiinnittyy välittömästi monenlaisiin pintoihin. Se irtoaa helposti jättämättä liimajäämiä, mikä tekee siitä erinomaisen maalin kiinnittymisen testisovelluksiin. Teipin paperiselkä tarjoaa hyvän vetolujuuden. Teippi irtoaa vaivattomasti rullasta ja se on helppo repäistä poikki. Sitä on myös helppo muotoilla käytön aikana, mikä parantaa käyttömukavuutta ja työn sujuvuutta. 250 maalarinteippiä käytetään useimmiten maalin kiinnittymisen testausteippinä, mutta se toimii hyvin myös yleisiin kiinnitys- ja niputussovelluksiin, joissa tarvitaan vahvempaa paperiselkää. Kestää korkeintaan 52 °C (125 °F) käyttölämpötilaa 30 minuutin ajan. Suositellut käyttökohteet Laadunvarmistusprosessi maalin kiinnittymisen testauksessa Yleiset kiinnitys- ja niputussovellukset Sertifioitu testaus Scotch®-maalarinteippi 250 on käyttömukavuudeltaan erinomainen maalarinteippi. Rullan sisäpuolella on mainittu valmistuspäivämäärä, joka helpottaa tuotteen käyttöiän määrittämistä. Parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi käytä Scotch® maalarinteippi 250 18 kuukauden kuluttua valmistuspäivämäärästä. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta Scotch®-maalarinteippi 250 täyttää ASTM D 6123 / 6123M-97 -vaatimukset. Scotch® 250- maalarinteippiä on käytetty testauksen suorittamiseen ASTM D-3359:n mukaisesti. Tämä testimenetelmä ei kuitenkaan tue mitään tiettyä teippiä tai suosittele tietyn teipin käyttöä. Suunniteltu ja valmistettu vähintään 60 unssin teräkseen kiinnittymiseen per tuuma ASTM D-3330 tavan A mukaisesti.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.